Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Mămăligă cu ceapă verde și mazăre cu roșii

Un gust extraordinar și ușor de preparat.

Pași de preparare

 • Fierbem mălaiul, cantitatea de apă fiind de două ori și jumătate cantitatea de mălai, amestecând mereu. Când s-a fiert, asezonăm cu sare și amestecăm ceapa verde tăiată mărunt, după care întinde într-o tavă plată tapetată cu hârtie de copt și lăsăm să se umfle.

 • Între timp călim ceapa și usturoiul în ulei de măsline. Adăugăm roșiile și mazărea, și mai lăsăm să fiarbă câteva minute.

 • Asezonăm cu sare și piper. Tăiem în cuburi mămăliga preparată și deasupra așezăm amestecul cu mazăre.

Rețete care te-ar putea interesa

Mămăligă cu ceapă verde și mazăre cu roșii
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Fierbem mălaiul, cantitatea de apă fiind de două ori și jumătate cantitatea de mălai, amestecând mereu. Când s-a fiert, asezonăm cu sare și amestecăm ceapa verde tăiată mărunt, după care întinde într-o tavă plată tapetată cu hârtie de copt și lăsăm să se umfle.

 • Pasul 2

  Între timp călim ceapa și usturoiul în ulei de măsline. Adăugăm roșiile și mazărea, și mai lăsăm să fiarbă câteva minute.

 • Pasul 3

  Asezonăm cu sare și piper. Tăiem în cuburi mămăliga preparată și deasupra așezăm amestecul cu mazăre.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.