Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Lipie mexicana cu sos de iaurt grecesc

15 minute și gustarea-i gata!

Pași de preparare

  • Tăiem roșiile cherry în două, mărunțim pătrunjelul, dăm pe răzătoare brânza Cheddar. Într-un bol mic, punem iaurtul și presărăm cu oregano și sare.

  • Punem pe lipie salată creață ruptă în bucăți mici și peste salată adăugăm mexicana, fasolea roșie boabe cu porumb dulce în sos tomat picant, roșiile cherry, brânza Cheddar și iaurtul grecesc condimentat mai devreme.

Rețete care te-ar putea interesa

Lipie mexicana cu sos de iaurt grecesc
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tăiem roșiile cherry în două, mărunțim pătrunjelul, dăm pe răzătoare brânza Cheddar. Într-un bol mic, punem iaurtul și presărăm cu oregano și sare.

  • Pasul 2

    Punem pe lipie salată creață ruptă în bucăți mici și peste salată adăugăm mexicana, fasolea roșie boabe cu porumb dulce în sos tomat picant, roșiile cherry, brânza Cheddar și iaurtul grecesc condimentat mai devreme.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.