Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Legume la tigaie cu pâine naan

O pâine naan la tigaie alături de un mix de legume ușoare și masa-i gata!

Pași de preparare

 • Punem într-un bol încăpator toate ingredientele pentru aluat: făina, iaurtul, praful de copt, uleiul, sarea și amestecăm foarte bine. Scoatem aluatul pe un blat de lucru și îl frământăm bine până ce devine neted. Punem aluatul într-un bol acoperit și lăsăm să se odihnească o jumătate de oră.

 • Într-o tigaie, adăugăm untul, usturoiul și patrunjelul tocate mărunt și lasăm la foc mic până ce untul se topește și se întrepătrund bine aromele

 • Împărțim aluatul în patru părți egale și întindem fiecare bilă în formă rotundă și subțire. Prăjim în tigaie pâinile până ce se rumenesc bine pe ambele părți. Ungem fiecare pâine cu untul aromat.

 • Punem amestecul de legume într-o tigaie încinsă cu puțin ulei și sotăm bine legumele.

Rețete care te-ar putea interesa

Legume la tigaie cu pâine naan
4 persoane peste 45 min Mediu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Punem într-un bol încăpator toate ingredientele pentru aluat: făina, iaurtul, praful de copt, uleiul, sarea și amestecăm foarte bine. Scoatem aluatul pe un blat de lucru și îl frământăm bine până ce devine neted. Punem aluatul într-un bol acoperit și lăsăm să se odihnească o jumătate de oră.

 • Pasul 2

  Într-o tigaie, adăugăm untul, usturoiul și patrunjelul tocate mărunt și lasăm la foc mic până ce untul se topește și se întrepătrund bine aromele

 • Pasul 3

  Împărțim aluatul în patru părți egale și întindem fiecare bilă în formă rotundă și subțire. Prăjim în tigaie pâinile până ce se rumenesc bine pe ambele părți. Ungem fiecare pâine cu untul aromat.

 • Pasul 4

  Punem amestecul de legume într-o tigaie încinsă cu puțin ulei și sotăm bine legumele.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.