Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Legume de primăvară răsfățate la cuptor

Un gust deosebit pentru momente speciale alături de cei dragi.

Pași de preparare

  • Legumele Spring Mix Vapeur se fierb cu grijă, pentru cel mult 2 minute. Smântâna și sosul Bechamel se amestecă și peste ele, se adaugă jumătate din cantitatea de emmentaler.

  • Pentru un plus de savoare adăugăm un praf de nucșoară, verificăm gustul și completăm cu sare și piper, după preferințele personale.

  • Forma de copt se unge bine cu unt și se așază legumele scurse de apă în ea. Turnăm sosul peste toate legumele.

  • Deasupra presărăm restul de emmentaler și introducem tava în cuptorul preîncălzit la 180˚C. Lăsăm preparatul la copt până capătă o crustă plăcută de culoare arămie.

Rețete care te-ar putea interesa

Legume de primăvară răsfățate la cuptor
4 persoane 15-30 min Mediu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Amestec de legume Spring Mix Vapeur Bonduelle
  • 250 ml. smântână pentru gătit
  • 250 ml. sos bechamel
  • 120 g emmentaler ras
  • 1 vârf de cuțit de nucșoară măcinată
  • Sare, piper
  • Unt
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Legumele Spring Mix Vapeur se fierb cu grijă, pentru cel mult 2 minute. Smântâna și sosul Bechamel se amestecă și peste ele, se adaugă jumătate din cantitatea de emmentaler.

  • Pasul 2

    Pentru un plus de savoare adăugăm un praf de nucșoară, verificăm gustul și completăm cu sare și piper, după preferințele personale.

  • Pasul 3

    Forma de copt se unge bine cu unt și se așază legumele scurse de apă în ea. Turnăm sosul peste toate legumele.

  • Pasul 4

    Deasupra presărăm restul de emmentaler și introducem tava în cuptorul preîncălzit la 180˚C. Lăsăm preparatul la copt până capătă o crustă plăcută de culoare arămie.