Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Legume călite

Legume călite pline de savoare. Alexandra Daniela Ardelean

Pași de preparare

  • Se curăță morcovii de coajă, se spală și se taie julien. Dovleacul zucchini se spală și se taie ca și morcovii. Ciupercile întregi se taie în jumătate, usturoiul se curăță și se taie foarte mărunt.
  • Într-o cratiță, se pune uleiul de măsline, la care se adaugă treptat morcovii, dovleacul , ciupercile, porumbul Bonduelle, un pic de chili, puțină sare, puțin piper roșu boabe pentru aromă și la sfârșit, usturoiul.
  • Se călesc ușor la foc mic 10-15 minute. Se servesc calde. Vă recomand o gustare sănătoasă, plină de gust și ușoară. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Legume călite
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 500 g Porumb dulce boabe Bonduelle
  • 1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
  • 500 g morcovi
  • 250 g dovleac zucchini
  • 250 g ciuperci din conservă sau crude
  • Usturoi
  • Chili
  • Piper roșu boabe
  • Sare
  • Ulei de măsline
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se curăță morcovii de coajă, se spală și se taie julien. Dovleacul zucchini se spală și se taie ca și morcovii. Ciupercile întregi se taie în jumătate, usturoiul se curăță și se taie foarte mărunt.

  • Pasul 2

    Într-o cratiță, se pune uleiul de măsline, la care se adaugă treptat morcovii, dovleacul , ciupercile, porumbul Bonduelle, un pic de chili, puțină sare, puțin piper roșu boabe pentru aromă și la sfârșit, usturoiul.

  • Pasul 3

    Se călesc ușor la foc mic 10-15 minute. Se servesc calde. Vă recomand o gustare sănătoasă, plină de gust și ușoară. Poftă bună!