1. >Rețete
  2. >Legume călite

Legume călite

Legume călite pline de savoare.
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
500 g Porumb dulce boabe Bonduelle

1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

500 g morcovi

250 g dovleac zucchini

250 g ciuperci din conservă sau crude

Usturoi

Chili

Piper roșu boabe

Sare

Ulei de măsline
Ingrediente pentru 2 persoane
500 g Porumb dulce boabe Bonduelle

1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

500 g morcovi

250 g dovleac zucchini

250 g ciuperci din conservă sau crude

Usturoi

Chili

Piper roșu boabe

Sare

Ulei de măsline
  1. Pași 1
    Se curăță morcovii de coajă, se spală și se taie julien. Dovleacul zucchini se spală și se taie ca și morcovii. Ciupercile întregi se taie în jumătate, usturoiul se curăță și se taie foarte mărunt.
  2. Pași 2
    Într-o cratiță, se pune uleiul de măsline, la care se adaugă treptat morcovii, dovleacul , ciupercile, porumbul Bonduelle, un pic de chili, puțină sare, puțin piper roșu boabe pentru aromă și la sfârșit, usturoiul.
  3. Pași 3
    Se călesc ușor la foc mic 10-15 minute. Se servesc calde. Vă recomand o gustare sănătoasă, plină de gust și ușoară. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Salată asiatică cu orez

    Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.

  • Rulouri cu ton și porumb

    Descopera reteta de rulouri cu ton și porumb!

  • Salată fresh cu porumb

    Perioada verii este întotdeauna asociată cu legumele fresh ce oferă un bust de energie. Salata cu po...