Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Legume în aspic

Cu legumele Bonduelle, orice mâncare iese delicioasă! Ioana Dorina Dascălu

Pași de preparare

  • Tăiem varza de Bruxelles în jumătăți. Apoi punem la fiert legumele cu sarea și foile de dafin, pentru 10 minute.

  • Strecurăm zeama și lăsăm legumele la scurs. Zdrobim bine usturoiul, îl adăugăm în supă și lăsăm să se răcească. Curățăm și tocăm ardeiul cubulețe, le amestecăm cu restul legumelor și le așezăm într-o tavă.

  • Când supa s-a mai răcit, adăugăm piperul, gelatina vegetariană și dăm în clocot. Turnăm supa în tavă, peste legume, și o dăm la rece.

  • Când s-a închegat, răsturnam aspicul pe un platou.

Rețete care te-ar putea interesa

Legume în aspic
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (400 g) Fasole roşie boabe Bonduelle
  • 1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
  • 1 pungă (400 g) Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
  • 3 ardei roși
  • 250 g varză de Bruxelles
  • 2 g piper
  • 2 foi de dafin
  • 2 litri supă de legume
  • 1 g sare
  • 2 plicuri Vege-gel
  • 5-6 căței usturoi
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tăiem varza de Bruxelles în jumătăți. Apoi punem la fiert legumele cu sarea și foile de dafin, pentru 10 minute.

  • Pasul 2

    Strecurăm zeama și lăsăm legumele la scurs. Zdrobim bine usturoiul, îl adăugăm în supă și lăsăm să se răcească. Curățăm și tocăm ardeiul cubulețe, le amestecăm cu restul legumelor și le așezăm într-o tavă.

  • Pasul 3

    Când supa s-a mai răcit, adăugăm piperul, gelatina vegetariană și dăm în clocot. Turnăm supa în tavă, peste legume, și o dăm la rece.

  • Pasul 4

    Când s-a închegat, răsturnam aspicul pe un platou.