Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Lecsó - tocană ungurească

Lecsó este o tocană de ardei cu roșii și ceapă, servită de obicei cu carne.

Pași de preparare

  • Se spală ardeii, se curăță de semințe și se taie în rondele, sau în felii. Peste roșii se varsă apă clocotită, se decojesc, și se taie mărunt. Se toacă ceapa.
  • Se încinge uleiul în tigaie și se călește ceapa, se adaugă ardeii, se pune apă peste legume și se fierbe la aburi 10 minute.
  • Se adaugă roșiile, se condimentează cu sare și boia de ardei după gust și se gătește la aburi încă 15 minute.

Rețete care te-ar putea interesa

Lecsó - tocană ungurească
3 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 kg ardei
  • 600 g roșii
  • 2 cepe medii
  • Ulei
  • Sare
  • Boia de ardei
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se spală ardeii, se curăță de semințe și se taie în rondele, sau în felii. Peste roșii se varsă apă clocotită, se decojesc, și se taie mărunt. Se toacă ceapa.

  • Pasul 2

    Se încinge uleiul în tigaie și se călește ceapa, se adaugă ardeii, se pune apă peste legume și se fierbe la aburi 10 minute.

  • Pasul 3

    Se adaugă roșiile, se condimentează cu sare și boia de ardei după gust și se gătește la aburi încă 15 minute.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.