Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Lasagna cu spanac

Un preparat delicios pentru întreaga familie. Florentina Petcu

Pași de preparare

  • Am fiert foile de lasagna 2 minute; le-am pus pe un șervet de bucătărie, ca să se zvânte.
  • Am pregătit un sos bechamel clasic cu unt, făină și lapte cald, am sărat și am condimentat cu puțină nucșoară. L-am lăsat să se răcească și l-am amestecat cu spanacul fiert și stors.
  • Am uns cu unt un vas Jena, am pus puțin sos, apoi am pus un rând de foi lasagna, sos, felii de cașcaval, foi lasagna, sos, brânză de capră, foi lasagna, sos, brânză gorgonzola, foi lasagna, sos de spanac, parmezan ras și bucăți de unt.
  • Am dat la cuptor 30 de minute. Am lăsat să se răcorească pentru a o putea tăia perfect.

Rețete care te-ar putea interesa

Lasagna cu spanac
4 persoane peste 45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle
  • 500 g foi de lasagna
  • 50 g făină
  • 50 g unt
  • 500 ml. lapte
  • Felii de cașcaval
  • Brânză de capră
  • Brânză gorgonzola
  • Parmezan
  • Nucșoară
  • Sare
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Am fiert foile de lasagna 2 minute; le-am pus pe un șervet de bucătărie, ca să se zvânte.

  • Pasul 2

    Am pregătit un sos bechamel clasic cu unt, făină și lapte cald, am sărat și am condimentat cu puțină nucșoară. L-am lăsat să se răcească și l-am amestecat cu spanacul fiert și stors.

  • Pasul 3

    Am uns cu unt un vas Jena, am pus puțin sos, apoi am pus un rând de foi lasagna, sos, felii de cașcaval, foi lasagna, sos, brânză de capră, foi lasagna, sos, brânză gorgonzola, foi lasagna, sos de spanac, parmezan ras și bucăți de unt.

  • Pasul 4

    Am dat la cuptor 30 de minute. Am lăsat să se răcorească pentru a o putea tăia perfect.