Pași de preparare
-
Tocăm mărunt usturoiul și ciupercile pe care le punem la sotat într-o tigaie cu puțin ulei.
-
Într-un bol, se amestecă ricotta cu pătrunjelul până devine o pastă omogenă. După ce ciupercile sunt gata, le adăugăm peste pasta de brânză, amestecăm și condimentăm cu sare și piper.
-
Într-o oală, punem apă la fiert. Când aceasta ajunge la puctul de fierbere, adăugăm puțină sare și foile de lasagna pe care le lăsam la fiert pentru 10 minute.
-
După ce foile au fiert, le punem pe un platou iar deasupra lor presărăm ulei pentru a nu se lipi. Ulterior, luăm câte o foaie peste care întindem compoziția de brânză și ciuperci. Pe fiecare foaie, alături de compoziția de brânză adăugam mozzarela și rulăm totul.
-
Într-o oală/tigaie mai înaltă punem o parte din sosul de paste și așezăm pe înălțime, rulourile de lasagna. Ulterior, peste rulouri vom completa cu sos de paste. Punem totul la cuptor pentru aproximativ 40 de minute. Când este gata, presărăm parmezan, boia de ardei dulce și câteva frunze de busuioc.