Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Lasagna rulată cu ciuperci și brânză

Dacă vă place lasagna, atunci această rețetă își va face locul în bucătăria ta. Rulourile de lasagna cu ciuperci, o alegere ideală pentru cina cu cei dragi.

Pași de preparare

  • Tocăm mărunt usturoiul și ciupercile pe care le punem la sotat într-o tigaie cu puțin ulei.

  • Într-un bol, se amestecă ricotta cu pătrunjelul până devine o pastă omogenă. După ce ciupercile sunt gata, le adăugăm peste pasta de brânză, amestecăm și condimentăm cu sare și piper.

  • Într-o oală, punem apă la fiert. Când aceasta ajunge la puctul de fierbere, adăugăm puțină sare și foile de lasagna pe care le lăsam la fiert pentru 10 minute.

  • După ce foile au fiert, le punem pe un platou iar deasupra lor presărăm ulei pentru a nu se lipi. Ulterior, luăm câte o foaie peste care întindem compoziția de brânză și ciuperci. Pe fiecare foaie, alături de compoziția de brânză adăugam mozzarela și rulăm totul.

  • Într-o oală/tigaie mai înaltă punem o parte din sosul de paste și așezăm pe înălțime, rulourile de lasagna. Ulterior, peste rulouri vom completa cu sos de paste. Punem totul la cuptor pentru aproximativ 40 de minute. Când este gata, presărăm parmezan, boia de ardei dulce și câteva frunze de busuioc.

Rețete care te-ar putea interesa

Lasagna rulată cu ciuperci și brânză
2 persoane peste 45 min Mediu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/ciuperci-feliate-sterilizate" target="_blank" rel="noopener">560 g Ciuperci feliate Bonduelle</a></p>
  • <p>200 g sos pentru paste</p>
  • <p>250 g foi de lasagna</p>
  • <p>200 g br&acirc;nză ricotta</p>
  • <p>100 g mozzarella</p>
  • <p>75 g br&acirc;nză de capră</p>
  • <p>50 g parmezan ras</p>
  • <p>un cățel de usturoi</p>
  • <p>ulei de măsline</p>
  • <p>pătrunjel</p>
  • <p>busuioc</p>
  • <p>boia de ardei dulce</p>
  • <p>sare</p>
  • <p>piper</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tocăm mărunt usturoiul și ciupercile pe care le punem la sotat într-o tigaie cu puțin ulei.

  • Pasul 2

    Într-un bol, se amestecă ricotta cu pătrunjelul până devine o pastă omogenă. După ce ciupercile sunt gata, le adăugăm peste pasta de brânză, amestecăm și condimentăm cu sare și piper.

  • Pasul 3

    Într-o oală, punem apă la fiert. Când aceasta ajunge la puctul de fierbere, adăugăm puțină sare și foile de lasagna pe care le lăsam la fiert pentru 10 minute.

  • Pasul 4

    După ce foile au fiert, le punem pe un platou iar deasupra lor presărăm ulei pentru a nu se lipi. Ulterior, luăm câte o foaie peste care întindem compoziția de brânză și ciuperci. Pe fiecare foaie, alături de compoziția de brânză adăugam mozzarela și rulăm totul.

  • Pasul 5

    Într-o oală/tigaie mai înaltă punem o parte din sosul de paste și așezăm pe înălțime, rulourile de lasagna. Ulterior, peste rulouri vom completa cu sos de paste. Punem totul la cuptor pentru aproximativ 40 de minute. Când este gata, presărăm parmezan, boia de ardei dulce și câteva frunze de busuioc.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.