Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

La fantasia di caprese

Orez sălbatic cu sos de ciuperci, cruton de pâine, ou de prepeliță și salată caprese. Cristina Mihaela Oprea

Pași de preparare

  • Se fierbe orezul basmatic conform indicațiilor de pe ambalaj, cu puțină sare, timp de 8 minute.
  • Între timp pregătim sosul de ciuperci: ciupercile cu smântâna lichidă se pune pe foc timp de 7-10 minute. Se condimentează cu sare și piper și se lasă la răcit.
  • Bruschetele de pâine se pun la cuptorul încins la 180 de grade, timp de 2 minute.
  • Ouăle de prepeliță se prăjesc într-o tigaie cu puțin ulei de măsline și se condimentează cu sare, piper și busuioc.
  • Se servește orezul, peste care se pune sosul de ciuperci, un cruton de pâine, un ou de prepeliță și salata caprese. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

La fantasia di caprese
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
  • 100 g orez basmatic
  • 2 ouă de prepeliță
  • 2 bruschete pâine
  • 100 ml. smântână lichidă
  • 60 g salată caprese
  • Sare
  • Ulei de măsline
  • Piper
  • Busuioc
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se fierbe orezul basmatic conform indicațiilor de pe ambalaj, cu puțină sare, timp de 8 minute.

  • Pasul 2

    Între timp pregătim sosul de ciuperci: ciupercile cu smântâna lichidă se pune pe foc timp de 7-10 minute. Se condimentează cu sare și piper și se lasă la răcit.

  • Pasul 3

    Bruschetele de pâine se pun la cuptorul încins la 180 de grade, timp de 2 minute.

  • Pasul 4

    Ouăle de prepeliță se prăjesc într-o tigaie cu puțin ulei de măsline și se condimentează cu sare, piper și busuioc.

  • Pasul 5

    Se servește orezul, peste care se pune sosul de ciuperci, un cruton de pâine, un ou de prepeliță și salata caprese. Poftă bună!