Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Iepure la tavă

O delicatețe. Ioana Dorina Dascalu

Pași de preparare

  • Iepurele se porționează și se condimentează cu sare, piper, rozmarin și boia. Se lasă într-un castron cu condimentele, să intre în el. Între timp, tăiem legumele mărunt.
  • Ungem o tavă cu ulei, așezăm jumătate din legume tăiate în tavă, punem bucățile de iepure și acoperim cu jumătatea cealaltă de legume.
  • Deasupra turnăm vinul, sosul de roșii și usturoiul tăiat rondele. Dăm tava la cuptorul preîncălzit, pentru 60 de minute.
  • Când este gata se scoate pe un platou și se servește fierbinte.

Rețete care te-ar putea interesa

Iepure la tavă
6 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Amestec de legume “4 anotimpuri” Bonduelle
  • 2 kg iepure de casă
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • 1 țelină
  • 200 ml. suc de roșii
  • 150 ml. vin alb sec
  • 6 căței usturoi
  • 100 ml. ulei
  • Piper
  • Sare
  • Rozmarin
  • Boia dulce
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Iepurele se porționează și se condimentează cu sare, piper, rozmarin și boia. Se lasă într-un castron cu condimentele, să intre în el. Între timp, tăiem legumele mărunt.

  • Pasul 2

    Ungem o tavă cu ulei, așezăm jumătate din legume tăiate în tavă, punem bucățile de iepure și acoperim cu jumătatea cealaltă de legume.

  • Pasul 3

    Deasupra turnăm vinul, sosul de roșii și usturoiul tăiat rondele. Dăm tava la cuptorul preîncălzit, pentru 60 de minute.

  • Pasul 4

    Când este gata se scoate pe un platou și se servește fierbinte.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.