1. >Rețete
  2. >Iahnie de fasole cu cârnați de casă

Iahnie de fasole cu cârnați de casă

Descoperă o rețetă tradițional românească!
Ușor
2 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 conservă (400 g) Fasole albă boabe Bonduelle

1 ceapă

1 morcov

1/2 păstârnac

1 lingură cu bulion

2 linguri cu ulei

Sare

Piper

Verdeață

Boia

1 cârnat de casă

Ardei pastă
Ingrediente pentru 2 persoane
1 conservă (400 g) Fasole albă boabe Bonduelle

1 ceapă

1 morcov

1/2 păstârnac

1 lingură cu bulion

2 linguri cu ulei

Sare

Piper

Verdeață

Boia

1 cârnat de casă

Ardei pastă
  1. Pași 1
    Toate legumele curățate se toacă și le punem într-un tuci la călit, adăugăm sare, piper și foi de dafin, lăsăm până începe să se rumenească puțin, iar apoi adăugăm fasolea boabe, trecută pe sub un jet de apă.
  2. Pași 2
    Adăugăm apă și punem un capac peste tuci, lăsăm să fiarbă și să scadă. Spre final se pune bulionul și ardeiul pastă, verdeață și se potrivește cu sare după gust. Cârnatul l-am avut la congelator rulat, asta datorită scobitorilor pe care le are în el.
  3. Pași 3
    Într-o tavă se pune o cană cu apă și cârnatul la cuptor și o foaie de dafin deasupra. Lăsăm să fiarbă bine până începe să se rumenească. Când este gata, se scoate și îl punem într-un castron, adăugăm iahnia de fasole, o foaie de dafin verde pentru ornament, scoatem murăturile țărănești și servim. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Somon la cuptor cu mix de fasole

    O combinație sănătoasă și gustoasă de fasole verde și galbenă cu somon și sos pesto! Un preparat ideal pentru o cină ușoară!

  • Mâncare de fasole albă cu ciolan

    Bucură-te de magia sărbătorilor de iarnă cu o rețetă tradițională, bogată în fibre și proteine, pent...

  • Salată la borcan cu fasole galbenă

    O gustare minunată pentru birou sau picnic!