Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Hummus de sfeclă

Un aperitiv care va da culoare meselor tale!

Pași de preparare

  • Scurgem năutul de lichid, îl clătim bine sub jet de apă și îl curățăm de coajă.

  • Într-un vas înalt, pentru blender, adăugăm năutul, pasta Tahini, sfecla, uleiul de măsline, zeama de lămâie, usturoiul și chimionul măcinat.

  • Mixăm ingredientele cu un blender vertical, până când compoziția ajunge la consistența dorită.

  • Într-un bol sau platou, servim pasta de hummus rezultată și decorăm cu ulei si susan, după preferințe.

Rețete care te-ar putea interesa

Hummus de sfeclă
2 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (310 g) năut boabe Vapeur Bonduelle

  • 300 g sfeclă roșie Bonduelle

  • 2 căței de usturoi

  • 4 linguri ulei de măsline

  • 3 linguri pastă Tahini

  • zeama de la 1/4 lămâie

  • susan alb, susan negru (pentru decor)

  • o linguriță chimion măcinat uscat

  • sare, piper

Pași de preparare
  • Pasul 1

    Scurgem năutul de lichid, îl clătim bine sub jet de apă și îl curățăm de coajă.

  • Pasul 2

    Într-un vas înalt, pentru blender, adăugăm năutul, pasta Tahini, sfecla, uleiul de măsline, zeama de lămâie, usturoiul și chimionul măcinat.

  • Pasul 3

    Mixăm ingredientele cu un blender vertical, până când compoziția ajunge la consistența dorită.

  • Pasul 4

    Într-un bol sau platou, servim pasta de hummus rezultată și decorăm cu ulei si susan, după preferințe.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.