Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Gustare cu legume

O experiență culinară delicioasă. Florentina Petcu

Pași de preparare

  • Am decupat din aluatul foietaj două cercuri mai mari ca formele în care am copt și două cercuri de diametrul formelor.
  • Am uns formele cu unt, am tapetat pereții vaselor cu aluat (cercurile mai mari). Am umplut formele cu friptura de curcan tăiată felii subțiri (rămasă de la masa de prânz), morcovi tineri Bonduelle, ciupercuțe Bonduelle, 1-2 felii cartofi rămași de la friptură, bucăți de brânză de capră, am presărat un pic de piper și rozmarin.
  • Am acoperit fiecare formă cu câte un capac de aluat, am uns cu ou bătut și am dat la cuptorul încins 25 de minute, până când aluatul s-a copt și s-a rumenit frumos. A fost delicios.

Rețete care te-ar putea interesa

Gustare cu legume
2 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
  • 1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
  • 400 g aluat foietaj
  • 100 g brânză de capră
  • carne de pui
  • 1 ou
  • 10-20 g unt
  • După gust condimente
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Am decupat din aluatul foietaj două cercuri mai mari ca formele în care am copt și două cercuri de diametrul formelor.

  • Pasul 2

    Am uns formele cu unt, am tapetat pereții vaselor cu aluat (cercurile mai mari). Am umplut formele cu friptura de curcan tăiată felii subțiri (rămasă de la masa de prânz), morcovi tineri Bonduelle, ciupercuțe Bonduelle, 1-2 felii cartofi rămași de la friptură, bucăți de brânză de capră, am presărat un pic de piper și rozmarin.

  • Pasul 3

    Am acoperit fiecare formă cu câte un capac de aluat, am uns cu ou bătut și am dat la cuptorul încins 25 de minute, până când aluatul s-a copt și s-a rumenit frumos. A fost delicios.