Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Gustare de fasole albă cu ardei gras și măsline

O rețetă simplă, dar extrem de gustoasă.

Pași de preparare

  • Se ung ardeii grași roșii cu ulei de măsline, se sărează și se pun într-o tavă învelită cu hârtie de copt.

  • Se introduce tava în cuptor la temperatura de 200°C timp de 20-25 de minute până când încep să se rumenească.

  • Se taie ardeii în jumătate, se așază în castron și se acoperă cu un capac timp de 15 minute.

  • Între timp, se scurge sosul din cutia de fasole în castron, iar fasolea se pune într-o strecurătoare.

  • Se toacă pătrunjelul și se adaugă în sosul de la fasole împreună cu crutoanele și se amestecă. Se dă deoparte 3-5 minute.

  • Se curăță ardeii de coajă și de semințe și se taie în fâșii groase. Se amestecă cu restul ingredientelor. Se presară ulei și piper deasupra.

Rețete care te-ar putea interesa

Gustare de fasole albă cu ardei gras și măsline
4 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
  • <p><a href="1%20conservă (430 g) BRETONA, Fasole albă boabe &icirc;n sos tomat Bonduelle">1 conservă (430 g) BRETONA, Fasole albă boabe &icirc;n sos tomat Bonduelle</a></p>
  • <p>3 ardei grași</p>
  • <p>1 ceapă</p>
  • <p>100 g măsline fără s&acirc;mburi</p>
  • <p>1 legătură pătrunjel</p>
  • <p>3 linguri ulei de măsline</p>
  • <p>1 m&acirc;nă de crutoane de secară</p>
  • <p>sare după gust</p>
  • <p>Piper după gust</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se ung ardeii grași roșii cu ulei de măsline, se sărează și se pun într-o tavă învelită cu hârtie de copt.

  • Pasul 2

    Se introduce tava în cuptor la temperatura de 200°C timp de 20-25 de minute până când încep să se rumenească.

  • Pasul 3

    Se taie ardeii în jumătate, se așază în castron și se acoperă cu un capac timp de 15 minute.

  • Pasul 4

    Între timp, se scurge sosul din cutia de fasole în castron, iar fasolea se pune într-o strecurătoare.

  • Pasul 5

    Se toacă pătrunjelul și se adaugă în sosul de la fasole împreună cu crutoanele și se amestecă. Se dă deoparte 3-5 minute.

  • Pasul 6

    Se curăță ardeii de coajă și de semințe și se taie în fâșii groase. Se amestecă cu restul ingredientelor. Se presară ulei și piper deasupra.