1. >Rețete
  2. >Gratin de pește cu legume

Gratin de pește cu legume

O rețetă delicioasă, sănătoasă, pe placul întregii familii!
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume Royal Mix Vapeur Bonduelle

2 buc. file de cod

1 ardei roșu

50 g unt

200 ml. smântână

50 g cașcaval ras

4 gălbenușuri de ou

2 linguri pesmet

5 linguri făină de grâu

1 linguriță sare alimentară

1 vârf cuțit piper

1 lămâie
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume Royal Mix Vapeur Bonduelle

2 buc. file de cod

1 ardei roșu

50 g unt

200 ml. smântână

50 g cașcaval ras

4 gălbenușuri de ou

2 linguri pesmet

5 linguri făină de grâu

1 linguriță sare alimentară

1 vârf cuțit piper

1 lămâie
  1. Pași 1
    Stropești peștele cu zeama de lămâie și îl dai la frigider. Încingi într-o tigaie 30 g unt și călesti ardeiul tăiat cubulețe, apoi adaugi morcovul, broccoli și conopida. Sărezi și piperezi după gust.
  2. Pași 2
    Topești 20 g unt, presari făina, amestecând, și torni treptat smântână. Lași să se îngroașe sosul, apoi adaugi gălbenușurile, sucul de lămâie, sarea și piperul. Amesteci până se omogenizează compoziția.
  3. Pași 3
    Într-un vas termorezistent uns și tapetat cu pesmet, pui în straturi legumele și peștele, cu sos printre ele.
  4. Pași 4
    Presari cașcaval.
  5. Pași 5
    Introduci vasul în cuptorul preîncălzit pentru 4550 de minute, la 170 de grade. Lași să se răcească puțin și servești.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Orez cu legume și carne

    O rețetă gustoasă, practică și sățioasă, ușor de preparat atât pentru mesele de prânz, cât și pentru cină.

  • Mix gratinat de broccoli, morcovi și con...

    Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!

  • Supa cremă de conopidă coaptă cu ciuperc...

    O nouă abordare a rețetei obișnuite de supă cremă. Gustul legumelor coapte va fi pe placul tuturor p...