Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Gratin de pește cu legume

Este o rețetă delicioasă, sănătoasă, pe placul întregii familii. Oana Plăcintă

Pași de preparare

  • Stropești peștele cu zeama de lămâie și îl dai la frigider. Încingi într-o tigaie 30 g unt și călesti ardeiul tăiat cubulețe, apoi adaugi morcovul, broccoli și conopida. Sărezi și piperezi după gust.

  • Topești 20 g unt, presari făina, amestecând, și torni treptat smântână. Lași să se îngroașe sosul, apoi adaugi gălbenușurile, sucul de lămâie, sarea și piperul. Amesteci până se omogenizează compoziția.

  • Într-un vas termorezistent uns și tapetat cu pesmet, pui în straturi legumele și peștele, cu sos printre ele.

  • Presari cașcaval.

  • Introduci vasul în cuptorul preîncălzit pentru 45-50 de minute, la 170 de grade. Lași să se răcească puțin și servești.

Rețete care te-ar putea interesa

Gratin de pește cu legume
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Stropești peștele cu zeama de lămâie și îl dai la frigider. Încingi într-o tigaie 30 g unt și călesti ardeiul tăiat cubulețe, apoi adaugi morcovul, broccoli și conopida. Sărezi și piperezi după gust.

  • Pasul 2

    Topești 20 g unt, presari făina, amestecând, și torni treptat smântână. Lași să se îngroașe sosul, apoi adaugi gălbenușurile, sucul de lămâie, sarea și piperul. Amesteci până se omogenizează compoziția.

  • Pasul 3

    Într-un vas termorezistent uns și tapetat cu pesmet, pui în straturi legumele și peștele, cu sos printre ele.

  • Pasul 4

    Presari cașcaval.

  • Pasul 5

    Introduci vasul în cuptorul preîncălzit pentru 45-50 de minute, la 170 de grade. Lași să se răcească puțin și servești.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.