Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Gratin de pește cu legume

Este o rețetă delicioasă, sănătoasă, pe placul întregii familii. Oana Plăcintă

Pași de preparare

  • Stropești peștele cu zeama de lămâie și îl dai la frigider. Încingi într-o tigaie 30 g unt și călesti ardeiul tăiat cubulețe, apoi adaugi morcovul, broccoli și conopida. Sărezi și piperezi după gust.

  • Topești 20 g unt, presari făina, amestecând, și torni treptat smântână. Lași să se îngroașe sosul, apoi adaugi gălbenușurile, sucul de lămâie, sarea și piperul. Amesteci până se omogenizează compoziția.

  • Într-un vas termorezistent uns și tapetat cu pesmet, pui în straturi legumele și peștele, cu sos printre ele.

  • Presari cașcaval.

  • Introduci vasul în cuptorul preîncălzit pentru 45-50 de minute, la 170 de grade. Lași să se răcească puțin și servești.

Rețete care te-ar putea interesa

Gratin de pește cu legume
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/amestec-de-legume-royal-mix-vapeur">1 pungă (400 g) Amestec de legume Royal Mix Vapeur Bonduelle</a></p>
  • <p>2 buc. file de cod</p>
  • <p>1 ardei roșu</p>
  • <p>50 g unt</p>
  • <p>200 ml. sm&acirc;nt&acirc;nă</p>
  • <p>50 g cașcaval ras</p>
  • <p>4 gălbenușuri de ou</p>
  • <p>2 linguri pesmet</p>
  • <p>5 linguri făină de gr&acirc;u</p>
  • <p>1 linguriță sare alimentară</p>
  • <p>1 v&acirc;rf cuțit piper</p>
  • <p>1 lăm&acirc;ie</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Stropești peștele cu zeama de lămâie și îl dai la frigider. Încingi într-o tigaie 30 g unt și călesti ardeiul tăiat cubulețe, apoi adaugi morcovul, broccoli și conopida. Sărezi și piperezi după gust.

  • Pasul 2

    Topești 20 g unt, presari făina, amestecând, și torni treptat smântână. Lași să se îngroașe sosul, apoi adaugi gălbenușurile, sucul de lămâie, sarea și piperul. Amesteci până se omogenizează compoziția.

  • Pasul 3

    Într-un vas termorezistent uns și tapetat cu pesmet, pui în straturi legumele și peștele, cu sos printre ele.

  • Pasul 4

    Presari cașcaval.

  • Pasul 5

    Introduci vasul în cuptorul preîncălzit pentru 45-50 de minute, la 170 de grade. Lași să se răcească puțin și servești.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.