Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Gratin cu ciuperci și cartofi

Această rețetă este sănătoasă și foarte sățioasă. Oana Plăcintă

Pași de preparare

 • Cureți cartofii, îi tai felii și îi pui la fiert în apă cu sare. Între timp, sotezi ciupercile și mușchiulețul tăiat felii.

 • Când cartofii sunt aproape fierți, scurgi apa și îi amesteci cu ciupercile și mușchiulețul. Mixezi ouăle cu smântâna. Ungi un vas yena cu puțin ulei si tapetezi cu o lingură de pesmet, apoi pui amestecul de cartofi cu ciuperci. Peste acestea, adaugi telemea rasă, iar deasupra torni amestecul de smântână și ouă.

 • Introduci vasul în cuptorul preîncălzit pentru 30 de minute.

Rețete care te-ar putea interesa

Gratin cu ciuperci și cartofi
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Cureți cartofii, îi tai felii și îi pui la fiert în apă cu sare. Între timp, sotezi ciupercile și mușchiulețul tăiat felii.

 • Pasul 2

  Când cartofii sunt aproape fierți, scurgi apa și îi amesteci cu ciupercile și mușchiulețul. Mixezi ouăle cu smântâna. Ungi un vas yena cu puțin ulei si tapetezi cu o lingură de pesmet, apoi pui amestecul de cartofi cu ciuperci. Peste acestea, adaugi telemea rasă, iar deasupra torni amestecul de smântână și ouă.

 • Pasul 3

  Introduci vasul în cuptorul preîncălzit pentru 30 de minute.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.