Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Fusilli cu porumb

Un gust extraordinar și o aromă interesantă. Claudiu Cercel

Pași de preparare

  • Pastele se pun la fiert în apă clocotită cu puțină sare, se fierb 8-10 minute, iar apoi se trec prin jet de apă rece. Se scurg de zeamă și se lasă la răcit. Între timp se fierb tare 2 ouă.

  • Maioneza se amestecă cu smântâna, se condimentează cu sare și piper și se acrește după gust cu zeamă de lămâie. Ciupercile se călesc 5 minute și se lasă la răcit.

  • Peste paste se pun porumbul, ciupercile, se adaugă și sosul de smântână, se amestecă ușor pană ce pastele se îmbracă în sos, după care se adaugă și pătrunjel.

  • Pastele se așează într-o farfurie, se ornează cu felii de ouă fierte.

Rețete care te-ar putea interesa

Fusilli cu porumb
6 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/ciuperci-feliate-sterilizate">300 g Ciuperci feliate Bonduelle</a></p>
  • <p>200 g Porumb boabe dulce Bonduelle</p>
  • <p>250 g paste fusilli</p>
  • <p>100 g maioneză</p>
  • <p>100 g sm&acirc;nt&acirc;nă</p>
  • <p>1/2 lăm&acirc;ie</p>
  • <p>2 ouă</p>
  • <p>Sare</p>
  • <p>Piper</p>
  • <p>Pătrunjel</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Pastele se pun la fiert în apă clocotită cu puțină sare, se fierb 8-10 minute, iar apoi se trec prin jet de apă rece. Se scurg de zeamă și se lasă la răcit. Între timp se fierb tare 2 ouă.

  • Pasul 2

    Maioneza se amestecă cu smântâna, se condimentează cu sare și piper și se acrește după gust cu zeamă de lămâie. Ciupercile se călesc 5 minute și se lasă la răcit.

  • Pasul 3

    Peste paste se pun porumbul, ciupercile, se adaugă și sosul de smântână, se amestecă ușor pană ce pastele se îmbracă în sos, după care se adaugă și pătrunjel.

  • Pasul 4

    Pastele se așează într-o farfurie, se ornează cu felii de ouă fierte.