1. >Rețete
  2. >Fusilli 5 legume cu somon afumat și sos de trufe

Fusilli 5 legume cu somon afumat și sos de trufe

O salată cu paste 5 Legume, combinate cu somon afumat, boabe de porumb și asezonată cu un sos de trufe cu iaurt grecesc.
Ușor
3 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
4 linguri Porumb dulce boabe Bonduelle

200 g fusilli 5 vegetables

3 linguri sos pentru paste cu trufe

150 g somon afumat

100 g iaurt grecesc

1 lingură zeamă de lămâie

1 linguriță sare
Ingrediente pentru 3 persoane
4 linguri Porumb dulce boabe Bonduelle

200 g fusilli 5 vegetables

3 linguri sos pentru paste cu trufe

150 g somon afumat

100 g iaurt grecesc

1 lingură zeamă de lămâie

1 linguriță sare
  1. Pași 1
    Se pune apa cu sare la fiert pentru paste. Când apa a început să clocotească, se adaugă pastele și se lasă 5-7 minute. Când sunt gata, se scurg de apă.
  2. Pași 2
    Iaurtul se amestecă cu sosul de trufe și zeama de lămâie.
  3. Pași 3
    Somonul se taie în cubulețe și se pune într-un vas cu boabele de porumb.
  4. Pași 4
    Se adaugă pastele peste somon și boabele de porumb și se amestecă ușor. Deasupra se toarnă dressingul din iaurt și sos de trufe. Dacă mai este nevoie, se mai presară puțină sare.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Orez cu legume și carne

    O rețetă gustoasă, practică și sățioasă, ușor de preparat atât pentru mesele de prânz, cât și pentru cină.

  • Orez cu legume și ou la tigaie

    Bucătăria chinezească, inspirație pentru o nouă rețetă de orez cu legume.

  • Legume mexicane cu orez

    Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.