Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Fusilli 5 legume cu somon afumat și sos de trufe

O salată cu paste 5 Legume, combinate cu somon afumat, boabe de porumb și asezonată cu un sos de trufe cu iaurt grecesc. Irina Calistru

Pași de preparare

  • Se pune apa cu sare la fiert pentru paste. Când apa a început să clocotească, se adaugă pastele și se lasă 5-7 minute. Când sunt gata, se scurg de apă.

  • Iaurtul se amestecă cu sosul de trufe și zeama de lămâie.

  • Somonul se taie în cubulețe și se pune într-un vas cu boabele de porumb.

  • Se adaugă pastele peste somon și boabele de porumb și se amestecă ușor. Deasupra se toarnă dressing-ul din iaurt și sos de trufe. Dacă mai este nevoie, se mai presară puțină sare.

Rețete care te-ar putea interesa

Fusilli 5 legume cu somon afumat și sos de trufe
3 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/conserva-porumb">4 linguri Porumb dulce boabe Bonduelle</a></p>
  • <p>200 g fusilli 5 vegetables</p>
  • <p>3 linguri sos pentru paste cu trufe</p>
  • <p>150 g somon afumat</p>
  • <p>100 g iaurt grecesc</p>
  • <p>1 lingură zeamă de lăm&acirc;ie</p>
  • <p>1 linguriță sare</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se pune apa cu sare la fiert pentru paste. Când apa a început să clocotească, se adaugă pastele și se lasă 5-7 minute. Când sunt gata, se scurg de apă.

  • Pasul 2

    Iaurtul se amestecă cu sosul de trufe și zeama de lămâie.

  • Pasul 3

    Somonul se taie în cubulețe și se pune într-un vas cu boabele de porumb.

  • Pasul 4

    Se adaugă pastele peste somon și boabele de porumb și se amestecă ușor. Deasupra se toarnă dressing-ul din iaurt și sos de trufe. Dacă mai este nevoie, se mai presară puțină sare.