Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Fusilli 5 legume cu somon afumat și sos de trufe

O salată cu paste 5 Legume, combinate cu somon afumat, boabe de porumb și asezonată cu un sos de trufe cu iaurt grecesc. Irina Calistru

Pași de preparare

  • Se pune apa cu sare la fiert pentru paste. Când apa a început să clocotească, se adaugă pastele și se lasă 5-7 minute. Când sunt gata, se scurg de apă.

  • Iaurtul se amestecă cu sosul de trufe și zeama de lămâie.

  • Somonul se taie în cubulețe și se pune într-un vas cu boabele de porumb.

  • Se adaugă pastele peste somon și boabele de porumb și se amestecă ușor. Deasupra se toarnă dressing-ul din iaurt și sos de trufe. Dacă mai este nevoie, se mai presară puțină sare.

Rețete care te-ar putea interesa

Fusilli 5 legume cu somon afumat și sos de trufe
3 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/conserva-porumb">4 linguri Porumb dulce boabe Bonduelle</a></p>
  • <p>200 g fusilli 5 vegetables</p>
  • <p>3 linguri sos pentru paste cu trufe</p>
  • <p>150 g somon afumat</p>
  • <p>100 g iaurt grecesc</p>
  • <p>1 lingură zeamă de lăm&acirc;ie</p>
  • <p>1 linguriță sare</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se pune apa cu sare la fiert pentru paste. Când apa a început să clocotească, se adaugă pastele și se lasă 5-7 minute. Când sunt gata, se scurg de apă.

  • Pasul 2

    Iaurtul se amestecă cu sosul de trufe și zeama de lămâie.

  • Pasul 3

    Somonul se taie în cubulețe și se pune într-un vas cu boabele de porumb.

  • Pasul 4

    Se adaugă pastele peste somon și boabele de porumb și se amestecă ușor. Deasupra se toarnă dressing-ul din iaurt și sos de trufe. Dacă mai este nevoie, se mai presară puțină sare.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.