1. >Rețete
  2. >Fusili cu ciuperci și spanac

Fusili cu ciuperci și spanac

Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.
Ușor
2 persoane
25 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
2 borcane (560 g) Ciuperci de Paris feliate Bonduelle

200 g paste fusili

40 g mozzarella

30 g parmezan

100 g baby spanac

50 g ceapă albă

100 g smântână dulce

10 g unt

30 g vin alb

Puțin ulei de măsline

Sare

Piper alb
Ingrediente pentru 2 persoane
2 borcane (560 g) Ciuperci de Paris feliate Bonduelle

200 g paste fusili

40 g mozzarella

30 g parmezan

100 g baby spanac

50 g ceapă albă

100 g smântână dulce

10 g unt

30 g vin alb

Puțin ulei de măsline

Sare

Piper alb
  1. Pași 1
    Punem apa la fiert cu sare, iar când atinge punctul de fierbere maxim, adăugăm pastele. Le fierbem timp de 10 minute.
  2. Pași 2
    Călim ceapa tocată mărunt în ulei și unt, apoi adăugăm ciupercile scurse de apă, condimentăm și după 5 minute le stropim cu vin alb. Cât tigaia este încă pe foc adăugăm smântâna dulce, pastele fierte, baby spanacul și le sotăm până sunt toate amestecate bine.
  3. Pași 3
    După ce sosul s-a legat, punem toată compoziția într-un vas termorezistent, iar pe deasupra adăugăm parmezanul și mozzarella. Gratinăm la 200°C timp de 15 minute.
Sfaturi în bucătărie
Putem folosi și Spanac frunză cu frunză Bonduelle congelat în locul spanacului proaspăt.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Noodles cu creveți, ciuperci felii și sp...

    O rețetă spectaculoasă!

  • Creveți thailandezi cu orez

    Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria as...

  • Piept de pui cu sos de brânză și legume ...

    Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată famil...