Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Fusili cu ciuperci și spanac

Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor

Pași de preparare

  • Punem apa la fiert cu sare, iar când atinge punctul de fierbere maxim, adăugăm pastele. Le fierbem timp de 10 minute.

  • Călim ceapa tocată mărunt în ulei și unt, apoi adăugăm ciupercile scurse de apă, condimentăm și după 5 minute le stropim cu vin alb. Cât tigaia este încă pe foc adăugăm smântâna dulce, pastele fierte, baby spanacul și le sotăm până sunt toate amestecate bine.

  • După ce sosul s-a legat, punem toată compoziția într-un vas termorezistent, iar pe deasupra adăugăm parmezanul și mozzarella. Gratinăm la 200°C timp de 15 minute.

Rețete care te-ar putea interesa

Fusili cu ciuperci și spanac
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Punem apa la fiert cu sare, iar când atinge punctul de fierbere maxim, adăugăm pastele. Le fierbem timp de 10 minute.

  • Pasul 2

    Călim ceapa tocată mărunt în ulei și unt, apoi adăugăm ciupercile scurse de apă, condimentăm și după 5 minute le stropim cu vin alb. Cât tigaia este încă pe foc adăugăm smântâna dulce, pastele fierte, baby spanacul și le sotăm până sunt toate amestecate bine.

  • Pasul 3

    După ce sosul s-a legat, punem toată compoziția într-un vas termorezistent, iar pe deasupra adăugăm parmezanul și mozzarella. Gratinăm la 200°C timp de 15 minute.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.