Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Fusili cu ciuperci și spanac

Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor

Pași de preparare

  • Punem apa la fiert cu sare, iar când atinge punctul de fierbere maxim, adăugăm pastele. Le fierbem timp de 10 minute.

  • Călim ceapa tocată mărunt în ulei și unt, apoi adăugăm ciupercile scurse de apă, condimentăm și după 5 minute le stropim cu vin alb. Cât tigaia este încă pe foc adăugăm smântâna dulce, pastele fierte, baby spanacul și le sotăm până sunt toate amestecate bine.

  • După ce sosul s-a legat, punem toată compoziția într-un vas termorezistent, iar pe deasupra adăugăm parmezanul și mozzarella. Gratinăm la 200°C timp de 15 minute.

Rețete care te-ar putea interesa

Fusili cu ciuperci și spanac
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 2 borcane (560 g) Ciuperci de Paris feliate Bonduelle
  • 200 g paste fusili
  • 40 g mozzarella
  • 30 g parmezan
  • 100 g baby spanac
  • 50 g ceapă albă
  • 100 g smântână dulce
  • 10 g unt
  • 30 g vin alb
  • Puțin ulei de măsline
  • Sare
  • Piper alb
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Punem apa la fiert cu sare, iar când atinge punctul de fierbere maxim, adăugăm pastele. Le fierbem timp de 10 minute.

  • Pasul 2

    Călim ceapa tocată mărunt în ulei și unt, apoi adăugăm ciupercile scurse de apă, condimentăm și după 5 minute le stropim cu vin alb. Cât tigaia este încă pe foc adăugăm smântâna dulce, pastele fierte, baby spanacul și le sotăm până sunt toate amestecate bine.

  • Pasul 3

    După ce sosul s-a legat, punem toată compoziția într-un vas termorezistent, iar pe deasupra adăugăm parmezanul și mozzarella. Gratinăm la 200°C timp de 15 minute.