1. >Rețete
  2. >Frittata cu calamar și broccoli

Frittata cu calamar și broccoli

Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
5 persoane
15 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Broccoli VAPEUR Bonduelle

2 calamari proaspeți

1 conopidă

150 g ricotta

150 g brânză feta

2 ouă

150 g smântână

30 g unt

Sare

Piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Broccoli VAPEUR Bonduelle

2 calamari proaspeți

1 conopidă

150 g ricotta

150 g brânză feta

2 ouă

150 g smântână

30 g unt

Sare

Piper
  1. Pași 1
    Încingeți cuptorul la 200 grade Celsius. Se curăță calmarul și se taie felii subțiri.
  2. Pași 2
    Se călește în 3-4 linguri de ulei de măsline și se condimentează cu sare și piper.
  3. Pași 3
    Se unge un vas termorezistent cu puțin unt și se pune în el conopida, broccoli, calamarul, brânza feta și ricotta.
  4. Pași 4
    Întrun bol, bateți ouăle împreună cu smântâna, un praf de sare și un pic de piper măcinat.
  5. Pași 5
    Se toarnă compoziția peste calamari și legume și se bagă la cuptor timp de 40 de minute. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Clafoutis cu broccoli și roșii cherry

    Un preparat din bucătăria franțuzească gata să încânte întreaga familie.

  • Dorada la cuptor cu legume la tigaie

    O rețetă foarte simplă, cu puține ingrediente, însă cu o aromă bogată! Dorada însoțită de legumele n...

  • Conopidă gratinată cu ceafă de porc

    O rețetă simplă și delicioasă