Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Frittata cu calamar și broccoli

Frittata cu calamar, broccoli și conopidă la cuptor. Ana Cristina Toroipan

Pași de preparare

  • Încingeți cuptorul la 200 grade Celsius. Se curăță calmarul și se taie felii subțiri.
  • Se călește în 3-4 linguri de ulei de măsline și se condimentează cu sare și piper.
  • Se unge un vas termorezistent cu puțin unt și se pune în el conopida, broccoli, calamarul, brânza feta și ricotta.
  • Într-un bol, bateți ouăle împreună cu smântâna, un praf de sare și un pic de piper măcinat.
  • Se toarnă compoziția peste calamari și legume și se bagă la cuptor timp de 40 de minute. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Frittata cu calamar și broccoli
6 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Broccoli VAPEUR Bonduelle
  • 2 calamari proaspeți
  • 1 conopidă
  • 150 g ricotta
  • 150 g brânză feta
  • 2 ouă
  • 150 g smântână
  • 30 g unt
  • Sare
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Încingeți cuptorul la 200 grade Celsius. Se curăță calmarul și se taie felii subțiri.

  • Pasul 2

    Se călește în 3-4 linguri de ulei de măsline și se condimentează cu sare și piper.

  • Pasul 3

    Se unge un vas termorezistent cu puțin unt și se pune în el conopida, broccoli, calamarul, brânza feta și ricotta.

  • Pasul 4

    Într-un bol, bateți ouăle împreună cu smântâna, un praf de sare și un pic de piper măcinat.

  • Pasul 5

    Se toarnă compoziția peste calamari și legume și se bagă la cuptor timp de 40 de minute. Poftă bună!