Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Frigărui din soia și ciuperci

Un gust extraordinar și o aromă interesantă. Alina Cercel

Pași de preparare

  • Soia se fierbe în apă clocotită, în care s-a adăugat puțină sare, iar când este fiartă, se scurge de apă și se lasă la răcit. Ciupercile se clătesc puțin și se pun 10 minute pe foc.

  • Într-un vas, se amestecă usturoiul tocat mărunt, uleiul, sarea și piperul, apoi se pune puțin tarhon. Roșiile, ardeii și castraveții se spală, se șterg bine de apă, apoi se taie în bucăți potrivite, cam de mărimea cuburilor de soia.

  • Frigăruile se montează, înșirând alternativ pe bețe legumele și cuburile de soia, apoi se condimentează cu compoziția de usturoi și se frig pe toate părțile pe un grătar încins, stropind din când în când cu restul compoziției de usturoi rămas și boia.

Rețete care te-ar putea interesa

Frigărui din soia și ciuperci
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/ciuperci-feliate-sterilizate">100 g Ciuperci feliate Bonduelle</a></p>
  • <p>100 g soia</p>
  • <p>1/2 ardei gras roșu</p>
  • <p>1/2 ardei gras galben</p>
  • <p>100 g castraveți</p>
  • <p>200 g roșii</p>
  • <p>4 căței usturoi</p>
  • <p>Tarhon</p>
  • <p>Sare</p>
  • <p>30 ml. ulei</p>
  • <p>Piper</p>
  • <p>Boia</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Soia se fierbe în apă clocotită, în care s-a adăugat puțină sare, iar când este fiartă, se scurge de apă și se lasă la răcit. Ciupercile se clătesc puțin și se pun 10 minute pe foc.

  • Pasul 2

    Într-un vas, se amestecă usturoiul tocat mărunt, uleiul, sarea și piperul, apoi se pune puțin tarhon. Roșiile, ardeii și castraveții se spală, se șterg bine de apă, apoi se taie în bucăți potrivite, cam de mărimea cuburilor de soia.

  • Pasul 3

    Frigăruile se montează, înșirând alternativ pe bețe legumele și cuburile de soia, apoi se condimentează cu compoziția de usturoi și se frig pe toate părțile pe un grătar încins, stropind din când în când cu restul compoziției de usturoi rămas și boia.