Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Frigărui din ciuperci și crenvurști

Alege o rețetă originală de la Bonduelle cu frigărui din ciuperci și crenvurști pentru o mai bună diversitate culinară.

Pași de preparare

  • Se taie 8 crenvurști și 200 g de slănină afumată fiartă în bucățele de 2 cm.

  • Se pregătesc cele 16 roșii cherry și ciupercile întregi Bonduelle.

  • Se curăță un ardei gras și o bucată de praz și se taie în bucăți de 2-3 cm.

  • Toate aceste ingrediente se așează asortat pe 8 frigărui, apoi se pun frigăruile pe gratar (sau in tigaie) timp de 7-8 minute.

  • Se servește cu castraveți murați Bonduelle și pâine proaspătă.

Rețete care te-ar putea interesa

Frigărui din ciuperci și crenvurști
3 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 2-3 Ciuperci întregi Bonduelle
  • 2-3 Castraveți cornișon întregi, 3-6 cm, în oțet Bonduelle
  • 8 crenvurști
  • 200 g slănină afumată fiartă
  • 16 roșii cherry
  • 1 ardei gras
  • 1 praz
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se taie 8 crenvurști și 200 g de slănină afumată fiartă în bucățele de 2 cm.

  • Pasul 2

    Se pregătesc cele 16 roșii cherry și ciupercile întregi Bonduelle.

  • Pasul 3

    Se curăță un ardei gras și o bucată de praz și se taie în bucăți de 2-3 cm.

  • Pasul 4

    Toate aceste ingrediente se așează asortat pe 8 frigărui, apoi se pun frigăruile pe gratar (sau in tigaie) timp de 7-8 minute.

  • Pasul 5

    Se servește cu castraveți murați Bonduelle și pâine proaspătă.