Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Frigărui din ciuperci și crenvurști

Alege o rețetă originală de la Bonduelle cu frigărui din ciuperci și crenvurști pentru o mai bună diversitate culinară.

Pași de preparare

  • Se taie 8 crenvurști și 200 g de slănină afumată fiartă în bucățele de 2 cm.
  • Se pregătesc cele 16 roșii cherry și ciupercile întregi Bonduelle.
  • Se curăță un ardei gras și o bucată de praz și se taie în bucăți de 2-3 cm.
  • Toate aceste ingrediente se așează asortat pe 8 frigărui, apoi se pun frigăruile pe gratar (sau in tigaie) timp de 7-8 minute.
  • Se servește cu castraveți murați Bonduelle și pâine proaspătă.

Rețete care te-ar putea interesa

Frigărui din ciuperci și crenvurști
3 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 2-3 Ciuperci întregi Bonduelle
  • 2-3 Castraveți cornișon întregi, 3-6 cm, în oțet Bonduelle
  • 8 crenvurști
  • 200 g slănină afumată fiartă
  • 16 roșii cherry
  • 1 ardei gras
  • 1 praz
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se taie 8 crenvurști și 200 g de slănină afumată fiartă în bucățele de 2 cm.

  • Pasul 2

    Se pregătesc cele 16 roșii cherry și ciupercile întregi Bonduelle.

  • Pasul 3

    Se curăță un ardei gras și o bucată de praz și se taie în bucăți de 2-3 cm.

  • Pasul 4

    Toate aceste ingrediente se așează asortat pe 8 frigărui, apoi se pun frigăruile pe gratar (sau in tigaie) timp de 7-8 minute.

  • Pasul 5

    Se servește cu castraveți murați Bonduelle și pâine proaspătă.