Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Frigărui de ciuperci cu busuioc

Răsfață-ți simțurile cu o rețetă gustoasă cu ciuperci Bonduelle - frigărui de ciuperci cu busuioc.

Pași de preparare

  • Se toacă mărunt frunzele de rozmarin. Se pun ciupercile împreună cu vânăta într-un castron mare.

  • Se prepară sosul din ulei de măsline, oțet, usturoi și jumătate din frunzele de rozmarin. Se asezonează cu sare și piper, apoi se adaugă legumele. Se așteaptă 15 minute.

  • În acest timp, se amestecă maioneza cu busuiocul. Se adaugă piper negru măcinat și se pune totul într-un bol.

  • Se înfig ciupercile întregi Bonduelle și cuburile de vânătă pe bețișoare, alternându-le. Se unge cu sosul de marinat și se pun pe grătar sau la grill 5 minute. Se presară cu sare și cu frunze de rozmarin. Se servește cu maioneză și busuioc.

Rețete care te-ar putea interesa

Frigărui de ciuperci cu busuioc
3 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
  • 1 vânătă, tăiată în cuburi
  • 60 ml. ulei de măsline extra virgin
  • 3 linguri oțet balsamic
  • 2 căței usturoi, tocat mărunt
  • 1 borcan de maioneză
  • 1 legatură busuioc
  • Sare
  • Piper negru macinat
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se toacă mărunt frunzele de rozmarin. Se pun ciupercile împreună cu vânăta într-un castron mare.

  • Pasul 2

    Se prepară sosul din ulei de măsline, oțet, usturoi și jumătate din frunzele de rozmarin. Se asezonează cu sare și piper, apoi se adaugă legumele. Se așteaptă 15 minute.

  • Pasul 3

    În acest timp, se amestecă maioneza cu busuiocul. Se adaugă piper negru măcinat și se pune totul într-un bol.

  • Pasul 4

    Se înfig ciupercile întregi Bonduelle și cuburile de vânătă pe bețișoare, alternându-le. Se unge cu sosul de marinat și se pun pe grătar sau la grill 5 minute. Se presară cu sare și cu frunze de rozmarin. Se servește cu maioneză și busuioc.