Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Ficat de pui cu mazăre Bonduelle

Ficat de pui cu legume. Absolut delicios. Elena Coraiu

Pași de preparare

  • Ficatul se pune într-o cratiță cu unt și se înăbușă 10 minute, după care se pune într-o altă cratiță amidonul, bulionul, sarea, piperul, apa și se face un sos, care se fierbe 15 minute.
  • Se adaugă mazărea, după care se continuă încă 15 minute fierberea. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Ficat de pui cu mazăre Bonduelle
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 850 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
  • 50 g ceapă
  • 30 g bulion
  • 20 g amidon
  • 30 g unt
  • 500 ml. apă
  • 500 g ficat de pui
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Ficatul se pune într-o cratiță cu unt și se înăbușă 10 minute, după care se pune într-o altă cratiță amidonul, bulionul, sarea, piperul, apa și se face un sos, care se fierbe 15 minute.

  • Pasul 2

    Se adaugă mazărea, după care se continuă încă 15 minute fierberea. Poftă bună!