Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Fettuccini la tigaie

O rețetă servită de Anca Bunea.

Pași de preparare

  • Într-o tigaie mare se încălzește uleiul și se adaugă la călit pentru 10 minute ceapa, usturoiul și ardeiul roșu.

  • După ce se înmoaie și se rumenește ceapa, se adaugă roșiile, chimenul, porumbul scurs și paprika și se fierb ingredientele pentru aproximativ 5 minute. La final se condimentează cu sare și piper.

  • Se fierb pastele în funcție de timpul indicat pe ambalaj, se strecoară și se pun în tigaie.

  • Ingredientele se lasă pe foc timp de 10 minute, amestecând ocazional.

  • Când sosul de roșii se îngroașă, se ia tigaia de pe foc și se presară mozzarella rasă.

  • Se acoperă tigaia pentru câteva minute pâna ce brânza se topește.

  • Pastele se servesc cu pătrunjel proaspăt tocat.

Rețete care te-ar putea interesa

Fettuccini la tigaie
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/conserva-porumb">1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle</a></p>
  • <p>1 ceapă medie, tăiată &icirc;n felii</p>
  • <p>2 căței de usturoi zdrobiți</p>
  • <p>1 ardei roșu tocat</p>
  • <p>2 conserve a c&acirc;te 400 g de roșii tocate</p>
  • <p>2 lingurițe chimen măcinat</p>
  • <p>1 v&acirc;rf de cuțit paprika</p>
  • <p>1 lingură ulei de măsline</p>
  • <p>Sare și piper proaspăt măcinat</p>
  • <p>250 g paste fettuccini proaspete/ uscate</p>
  • <p>85 g br&acirc;nză mozzarella rasă</p>
  • <p>4 linguri pătrunjel proaspăt tocat</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Într-o tigaie mare se încălzește uleiul și se adaugă la călit pentru 10 minute ceapa, usturoiul și ardeiul roșu.

  • Pasul 2

    După ce se înmoaie și se rumenește ceapa, se adaugă roșiile, chimenul, porumbul scurs și paprika și se fierb ingredientele pentru aproximativ 5 minute. La final se condimentează cu sare și piper.

  • Pasul 3

    Se fierb pastele în funcție de timpul indicat pe ambalaj, se strecoară și se pun în tigaie.

  • Pasul 4

    Ingredientele se lasă pe foc timp de 10 minute, amestecând ocazional.

  • Pasul 5

    Când sosul de roșii se îngroașă, se ia tigaia de pe foc și se presară mozzarella rasă.

  • Pasul 6

    Se acoperă tigaia pentru câteva minute pâna ce brânza se topește.

  • Pasul 7

    Pastele se servesc cu pătrunjel proaspăt tocat.