Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Fasole verde și galbenă cu pește grill

Descoperă rețeta noastră de fasole verde și galbenă cu pește grill!

Pași de preparare

 • Maruntim ceapa si usturoiul pe care le punem ulterior cu puțin ulei în tigaie și le călim timp de 3-4 minute. Ulterior adăugăm amestecul de legume duet de la Bonduelle, condimentam cu sare și piper și amestecăm până cand totul devine omogen.

 • Feliem ardeii și îi adăugăm în tigaie alături de amestecul de legume Bonduelle. Feliem ciupercile, iar într-o tigaie separată le sotăm cu sare și piper și le lăsăm la foc mic până se gătesc. Ulterior le adăugăm în prima tigaie alaturi de pastăile de fasole și ardei, peste care presărăm pătrunjelul tocat în prealabil.

 • Ungem tonul cu ulei de măsline, și îl punem pe tigaia grill iar ulterior îl condimenăm cu sare și piper.

 • În paralel, topim într-un mic recipient 100g de unt în care adăugăm caperele, pregătind astfel sosul pentru ton.

 • Într-o farfurie, punem tonul, peste care turnăm sosul de capere iar alături garnitura de legume. Așadar, cina poate fi servită. Poftă bună! 

Rețete care te-ar putea interesa

Fasole verde și galbenă cu pește grill
2 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Maruntim ceapa si usturoiul pe care le punem ulterior cu puțin ulei în tigaie și le călim timp de 3-4 minute. Ulterior adăugăm amestecul de legume duet de la Bonduelle, condimentam cu sare și piper și amestecăm până cand totul devine omogen.

 • Pasul 2

  Feliem ardeii și îi adăugăm în tigaie alături de amestecul de legume Bonduelle. Feliem ciupercile, iar într-o tigaie separată le sotăm cu sare și piper și le lăsăm la foc mic până se gătesc. Ulterior le adăugăm în prima tigaie alaturi de pastăile de fasole și ardei, peste care presărăm pătrunjelul tocat în prealabil.

 • Pasul 3

  Ungem tonul cu ulei de măsline, și îl punem pe tigaia grill iar ulterior îl condimenăm cu sare și piper.

 • Pasul 4

  În paralel, topim într-un mic recipient 100g de unt în care adăugăm caperele, pregătind astfel sosul pentru ton.

 • Pasul 5

  Într-o farfurie, punem tonul, peste care turnăm sosul de capere iar alături garnitura de legume. Așadar, cina poate fi servită. Poftă bună! 

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.