Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Fasole verde încălzită la grătar și roşii cherry cu parmezan

Un gust deosebit și o aromă plăcută

Pași de preparare

  • Fierbem fasolea verde Vapeur timp de 3 minute. Între timp, într-un vas încălzit și curățat, punem puțin ulei de măsline și adăugăm usturoiul tocat în felii subțiri (avem grijă să nu se ardă).

  • Prăjim roșiile cherry până capătă o culoare mai intensă.

  • Fasolea verde se scurge bine și se toarnă într-un vas. Punem peste ea roșiile prăjite și garnisim cu parmezan ras.

Rețete care te-ar putea interesa

Fasole verde încălzită la grătar și roşii cherry cu parmezan
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 500 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
  • Câteva roșii cherry
  • 2 căței de usturoi
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 10 g parmezan
  • Sare
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Fierbem fasolea verde Vapeur timp de 3 minute. Între timp, într-un vas încălzit și curățat, punem puțin ulei de măsline și adăugăm usturoiul tocat în felii subțiri (avem grijă să nu se ardă).

  • Pasul 2

    Prăjim roșiile cherry până capătă o culoare mai intensă.

  • Pasul 3

    Fasolea verde se scurge bine și se toarnă într-un vas. Punem peste ea roșiile prăjite și garnisim cu parmezan ras.