1. >Rețete
  2. >Fasole verde cu usturoi și parmezan

Fasole verde cu usturoi și parmezan

O rețetă pregătită de Jamila!
Mediu
2 persoane
5 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
2 conserve (800 g) Fasole verde fină, întreagă Bio Bonduelle

50 g parmezan

3 căței usturoi

2 linguri unt

2 linguri ulei

Sare

Piper
Ingrediente pentru 2 persoane
2 conserve (800 g) Fasole verde fină, întreagă Bio Bonduelle

50 g parmezan

3 căței usturoi

2 linguri unt

2 linguri ulei

Sare

Piper
  1. Pași 1
    Scurgem fasolea verde Bio Bonduelle de lichid și o lăsăm să stea aprox. 5 minute.
  2. Pași 2
    Între timp, topim untul într-o tigaie împreună cu uleiul, adăugăm cățeii de usturoi răzuiți și îi gătim pentru 2-3 minute cât să-și elibereze aroma.
  3. Pași 3
    Adăugăm fasolea scursă, condimentăm cu sare și piper și gătim pentru maximum 2 minute.
  4. Pași 4
    Scoatem fasolea de pe foc, adăugăm parmezan după gust și servim! Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Pui cu Piure din legume verzi

    Înlocuiește clasicul piure de cartofi cu nutrienții legumelor verzi, iar prânzul în familie va fi o surpriză delicioasă pentru toți cei dragi.

  • Fasole verde cu bulgur și carne de porc

    Am intrat in bucătăria armeană, iar din fasolea verde gătită împreună cu carne, bulgur și condimente...

  • Dorada cu creveți și garnitură de legume

    Pregătește în cel mai scurt timp posibil o cină delicioasă cu pește și fructe de mare, asezonată cu ...