Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Fasole verde cu usturoi și parmezan

O rețetă pregătită de Jamila!

Pași de preparare

  • Scurgem fasolea verde Bio Bonduelle de lichid și o lăsăm să stea aprox. 5 minute.

  • Între timp, topim untul într-o tigaie împreună cu uleiul, adăugăm cățeii de usturoi răzuiți și îi gătim pentru 2-3 minute cât să-și elibereze aroma.

  • Adăugăm fasolea scursă, condimentăm cu sare și piper și gătim pentru maximum 2 minute.

  • Scoatem fasolea de pe foc, adăugăm parmezan după gust și servim! Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Fasole verde cu usturoi și parmezan
2 persoane sub 15 min Complex
INGREDIENTE
  • 2 conserve (800 g) Fasole verde fină, întreagă Bio Bonduelle
  • 50 g parmezan
  • 3 căței usturoi
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri ulei
  • Sare
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Scurgem fasolea verde Bio Bonduelle de lichid și o lăsăm să stea aprox. 5 minute.

  • Pasul 2

    Între timp, topim untul într-o tigaie împreună cu uleiul, adăugăm cățeii de usturoi răzuiți și îi gătim pentru 2-3 minute cât să-și elibereze aroma.

  • Pasul 3

    Adăugăm fasolea scursă, condimentăm cu sare și piper și gătim pentru maximum 2 minute.

  • Pasul 4

    Scoatem fasolea de pe foc, adăugăm parmezan după gust și servim! Poftă bună!