1. >Rețete
  2. >Fasole verde cu sos de parmezan cremos

Fasole verde cu sos de parmezan cremos

O garnitură delicioasă sau o gustare sănătoasă, fasolea verde preparată în tigaie îmbrăcată în sos cremos de parmezan este o alegere inspirată
Ușor
2 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Fasole verde întreagă Vapeur Bonduelle

200 ml smântână lichidă

50 g parmezan

50 ml stoc de pui

2 căței de usturoi

1 cub de unt

sare

piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Fasole verde întreagă Vapeur Bonduelle

200 ml smântână lichidă

50 g parmezan

50 ml stoc de pui

2 căței de usturoi

1 cub de unt

sare

piper
  1. Pași 1
    Punem untul la topit în tigaia încinsă împreună cu usturoiul.
  2. Pași 2
    Adăugă fasolea verde peste care punem stocul de pui.
  3. Pași 3
    După ce fierbe un pic fasolea verde, adăugăm și smântâna lichidă și presărăm parmezanul.
  4. Pași 4
    Condimentăm cu sare și piper.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Fasole verde și galbenă cu migdale, ghim...

    Un preparat delicios și ușor de gătit!

  • Fasole verde cu mărar și usturoi

    O retetă ușor de făcut și delicioasă!

  • Fasole galbenă cu ceapă și lămâie

    O retetă ușor de făcut și delicioasă!