Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Fasole verde cu sos de parmezan cremos

O garnitură delicioasă sau o gustare sănătoasă, fasolea verde preparată în tigaie îmbrăcată în sos cremos de parmezan este o alegere inspirată

Pași de preparare

  • Punem untul la topit în tigaia încinsă împreună cu usturoiul.

  • Adăugă fasolea verde peste care punem stocul de pui.

  • După ce fierbe un pic fasolea verde, adăugăm și smântâna lichidă și presărăm parmezanul.

  • Condimentăm cu sare și piper.

Rețete care te-ar putea interesa

Fasole verde cu sos de parmezan cremos
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href=https://bonduelle.ro/produs/fasole-verde-foarte-fina-pastai-rotunde-intregi-vapeur target=_blank rel=noopener><strong>1 pungă (400 g) Fasole verde &icirc;ntreagă Vapeur Bonduelle</strong></a></p>
  • <p>200 ml sm&acirc;nt&acirc;nă lichidă</p>
  • <p>50 g parmezan</p>
  • <p>50 ml stoc de pui</p>
  • <p>2 căței de usturoi</p>
  • <p>1 cub de unt</p>
  • <p>sare</p>
  • <p>piper</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Punem untul la topit în tigaia încinsă împreună cu usturoiul.

  • Pasul 2

    Adăugă fasolea verde peste care punem stocul de pui.

  • Pasul 3

    După ce fierbe un pic fasolea verde, adăugăm și smântâna lichidă și presărăm parmezanul.

  • Pasul 4

    Condimentăm cu sare și piper.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.