Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Fasole verde cu roșii şi brânză feta

O adevărată experiență culinară!

Pași de preparare

  • Fierbem fasolea verde Vapeur timp de 3 minute. Între timp, ne ocupăm de tăierea roșiilor în bucăți mari, peste care adăugăm cuburi de brânza feta, ulei de măsline, sare și piper.

  • Amestecăm bine, dar cu grijă să nu sfărâmăm prea tare ingredientele.

  • La final punem fasolea bine scursă. Pentru un plus de culoare garnisim cu frunze de busuioc tăiate grosier.

Rețete care te-ar putea interesa

Fasole verde cu roșii şi brânză feta
4 persoane sub 15 min Mediu
INGREDIENTE
  • 300 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
  • 6 roşii mari suculente
  • 100 g brânză feta
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 6 frunze proaspete de busuioc
  • Sare
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Fierbem fasolea verde Vapeur timp de 3 minute. Între timp, ne ocupăm de tăierea roșiilor în bucăți mari, peste care adăugăm cuburi de brânza feta, ulei de măsline, sare și piper.

  • Pasul 2

    Amestecăm bine, dar cu grijă să nu sfărâmăm prea tare ingredientele.

  • Pasul 3

    La final punem fasolea bine scursă. Pentru un plus de culoare garnisim cu frunze de busuioc tăiate grosier.