Pași de preparare
-
Spălăm carnea de porc, o tăiem în cubulețe și o punem într-o oală la fiert pentru 20 de minute.
-
Punem apa într-o oală la fiert, după ce a dat în clocot adăugăm bulgurul și lăsăm la fiert timp de 5 minute, după care oprim focul și acoperim oala cu un capac timp de 15 minute.
-
Punem uleiul de măsline într-o tigaie pe foc, adăugăm ceapa tocată și o lăsăm pentru 5 minute la călit, apoi adăugăm usturoiul tocat împreună cu condimetele și le lăsăm împreună timp de 10 minute pentru a se combina aromele. Adăugăm carnea fiartă împreună cu 5 linguri de apă (apa în care a fiert carnea) și sucul de roșii și lăsăm pe foc încă 5 minute, apoi scurgem fasolea verde de lichid și o adăugăm peste celelalte ingrediente și lăsăm pe foc pentru încă 5 minute, oprim focul și presărăm deasupra pătrunjel verde tocat.
-
Pentru servire, într-o farfurie punem bulgur, iar deasupra fasolea gătită.