Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Fasole verde cu bulgur și carne de porc

Am intrat in bucătăria armeană, iar fasolea verde gătită împreună cu carne, bulgur și condimente rezultă un preparat gustos și sățios

Pași de preparare

 • Spălăm carnea de porc, o tăiem în cubulețe și o punem într-o oală la fiert pentru 20 de minute.

 • Punem apa într-o oală la fiert, după ce a dat în clocot adăugăm bulgurul și lăsăm la fiert timp de 5 minute, după care oprim focul și acoperim oala cu un capac timp de 15 minute.

 • Punem uleiul de măsline într-o tigaie pe foc, adăugăm ceapa tocată și o lăsăm pentru 5 minute la călit, apoi adăugăm usturoiul tocat împreună cu condimetele și le lăsăm împreună timp de 10 minute pentru a se combina aromele. Adăugăm carnea fiartă împreună cu 5 linguri de apă (apa în care a fiert carnea) și sucul de roșii și lăsăm pe foc încă 5 minute, apoi scurgem fasolea verde de lichid și o adăugăm peste celelalte ingrediente și lăsăm pe foc pentru încă 5 minute, oprim focul și presărăm deasupra pătrunjel verde tocat.

 • Pentru servire, într-o farfurie punem bulgur, iar deasupra fasolea gătită.

Rețete care te-ar putea interesa

Fasole verde cu bulgur și carne de porc
2 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Spălăm carnea de porc, o tăiem în cubulețe și o punem într-o oală la fiert pentru 20 de minute.

 • Pasul 2

  Punem apa într-o oală la fiert, după ce a dat în clocot adăugăm bulgurul și lăsăm la fiert timp de 5 minute, după care oprim focul și acoperim oala cu un capac timp de 15 minute.

 • Pasul 3

  Punem uleiul de măsline într-o tigaie pe foc, adăugăm ceapa tocată și o lăsăm pentru 5 minute la călit, apoi adăugăm usturoiul tocat împreună cu condimetele și le lăsăm împreună timp de 10 minute pentru a se combina aromele. Adăugăm carnea fiartă împreună cu 5 linguri de apă (apa în care a fiert carnea) și sucul de roșii și lăsăm pe foc încă 5 minute, apoi scurgem fasolea verde de lichid și o adăugăm peste celelalte ingrediente și lăsăm pe foc pentru încă 5 minute, oprim focul și presărăm deasupra pătrunjel verde tocat.

 • Pasul 4

  Pentru servire, într-o farfurie punem bulgur, iar deasupra fasolea gătită.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.