1. >Rețete
  2. >Fasole verde cu cocos și ghimbir

Fasole verde cu cocos și ghimbir

Mâncare vegetariană gustoasă.
Ușor
4 persoane
25 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
300 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle

300 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

50 g răzătură de cocos

1 ghimbir

1 chili roșu, tăiat mărunt

2 linguri ulei de măsline

1 ceapă roșie, tăiată mărunt

40 ml. iaurt natur

Sare
Ingrediente pentru 4 persoane
300 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle

300 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

50 g răzătură de cocos

1 ghimbir

1 chili roșu, tăiat mărunt

2 linguri ulei de măsline

1 ceapă roșie, tăiată mărunt

40 ml. iaurt natur

Sare
  1. Pași 1
    Răzătura de cocos, ghimbirul și chili se pun într-un blender, se adaugă puțină apă, și se prepară o pastă gustoasă.
  2. Pași 2
    Uleiul se încinge într-o tigaie, se prăjește ceapa, apoi se adaugă pasta cu cocos.
  3. Pași 3
    Se sărează, se adaugă iaurtul, apoi legumele, se amestecă bine, și se călește 5-6 minute.
  4. Pași 4
    Poate fi o garnitură minunată pentru pește.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.

  • Supă Minestrone cu dovleac

    O rețetă de supă minestrone numai bună de servit la prânz.

  • Legume mexicane cu orez

    Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.