Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Fasole verde cu cocos și ghimbir

Mâncare vegetariană gustoasă. Bonduelle

Pași de preparare

  • Răzătura de cocos, ghimbirul și chili se pun într-un blender, se adaugă puțină apă, și se prepară o pastă gustoasă.

  • Uleiul se încinge într-o tigaie, se prăjește ceapa, apoi se adaugă pasta cu cocos.

  • Se sărează, se adaugă iaurtul, apoi legumele, se amestecă bine, și se călește 5-6 minute.

  • Poate fi o garnitură minunată pentru pește.

Rețete care te-ar putea interesa

Fasole verde cu cocos și ghimbir
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/fasole-verde-pastai-vapeur">300 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle</a></p>
  • <p>300 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle</p>
  • <p>50 g răzătură de cocos</p>
  • <p>1 ghimbir</p>
  • <p>1 chili roșu, tăiat mărunt</p>
  • <p>2 linguri ulei de măsline</p>
  • <p>1 ceapă roșie, tăiată mărunt</p>
  • <p>40 ml. iaurt natur</p>
  • <p>Sare</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Răzătura de cocos, ghimbirul și chili se pun într-un blender, se adaugă puțină apă, și se prepară o pastă gustoasă.

  • Pasul 2

    Uleiul se încinge într-o tigaie, se prăjește ceapa, apoi se adaugă pasta cu cocos.

  • Pasul 3

    Se sărează, se adaugă iaurtul, apoi legumele, se amestecă bine, și se călește 5-6 minute.

  • Pasul 4

    Poate fi o garnitură minunată pentru pește.