Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Fasole roșie cu piept de curcan și cartofi

Fasole roșie cu piept de curcan și cartofi natur. Alexandra Daniela Ardelean

Pași de preparare

  • Se condimentează pieptul de curcan și se pune la prăjit într-o tigaie în unt 15-20 minute sub capac, la foc încet.
  • Când este aproape gata, se pune usturoiul tăiat bucățele. Cartofii se curăță, se taie bucăți și se pun la fiert în apă cu sare.
  • Fasolea se pune la călit ușor în unt, se adaugă delicat, usturoi, chilli, pătrunjel, pentru 5 minute. Se servește cald. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Fasole roșie cu piept de curcan și cartofi
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (200 g) Fasole roşie boabe Bonduelle
  • 200 g cartofi
  • 250 g piept de curcan
  • 1 lingură pătrunjel
  • 100 g unt
  • 2 căței usturoi
  • 1 lingură condiment de pui
  • 1 lingură chilli
  • 1 lingură delicat granule
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se condimentează pieptul de curcan și se pune la prăjit într-o tigaie în unt 15-20 minute sub capac, la foc încet.

  • Pasul 2

    Când este aproape gata, se pune usturoiul tăiat bucățele. Cartofii se curăță, se taie bucăți și se pun la fiert în apă cu sare.

  • Pasul 3

    Fasolea se pune la călit ușor în unt, se adaugă delicat, usturoi, chilli, pătrunjel, pentru 5 minute. Se servește cald. Poftă bună!