Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Fasole roșie cu bucăți de vită în tigaie

Un preparat bogat în proteine, foarte aromat

Pași de preparare

  • Fasonăm mușchiul de vită prin înlăturarea pielițelor de la suprafață și apoi îl tăiem în bucăți mici.

  • Tăiem rondele usturoiul și ridichea, tocăm mărunt ceapa, pătrunjelul și roșiile din cutie.

  • Călim într-o tigaie în puțin ulei de măsline ceapa și usturoiul, adăugăm cubulețele de unt, apoi carnea de vită. Condimentăm cu oregano și chimion. Stropim cu vin alb și lăsăm 3 minute să iasă alcoolul.

  • Adăugăm ardeii marinați, fasolea roșie scursă de zeamă și stocul de legume și lăsăm carnea să fiarbă puțin. Condimentăm cu sare și piper și adăugăm sosul sweet chilly și boia dulce, apoi adăugăm roșiile și pătrunjelul și lăsăm să scadă.

  • Așezăm preparatul în farfurie cu ajutorul unui cerc și îl decorăm cu nachos, germeni de mazăre, felii de ridiche, puncte de reducție de oțet balsamic și un praf de cărbune alimentar.

Rețete care te-ar putea interesa

Fasole roșie cu bucăți de vită în tigaie
2 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 2 conserve (800 g) fasole roșie Bonduelle
  • 400 g mușchi de vită
  • 250 ml stoc de vită
  • 10 buc. nachos cu brânză
  • 4 buc. ardei marinat
  • 1 cutie roșii cuburi în sos
  • 1 ceapă albă
  • 1 ridiche
  • 4 linguri vin alb
  • 3 linguri sos sweet chilly
  • 3 cuburi unt
  • 4 linguri ulei de măsline
  • reducție oțet balsamic
  • 3 căței usturoi
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 linguriță boia dulce
  • germeni mazăre
  • puțin oregano
  • puțin chimion
  • sare
  • piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Fasonăm mușchiul de vită prin înlăturarea pielițelor de la suprafață și apoi îl tăiem în bucăți mici.

  • Pasul 2

    Tăiem rondele usturoiul și ridichea, tocăm mărunt ceapa, pătrunjelul și roșiile din cutie.

  • Pasul 3

    Călim într-o tigaie în puțin ulei de măsline ceapa și usturoiul, adăugăm cubulețele de unt, apoi carnea de vită. Condimentăm cu oregano și chimion. Stropim cu vin alb și lăsăm 3 minute să iasă alcoolul.

  • Pasul 4

    Adăugăm ardeii marinați, fasolea roșie scursă de zeamă și stocul de legume și lăsăm carnea să fiarbă puțin. Condimentăm cu sare și piper și adăugăm sosul sweet chilly și boia dulce, apoi adăugăm roșiile și pătrunjelul și lăsăm să scadă.

  • Pasul 5

    Așezăm preparatul în farfurie cu ajutorul unui cerc și îl decorăm cu nachos, germeni de mazăre, felii de ridiche, puncte de reducție de oțet balsamic și un praf de cărbune alimentar.