Pași de preparare
-
Fasonăm mușchiul de vită prin înlăturarea pielițelor de la suprafață și apoi îl tăiem în bucăți mici.
-
Tăiem rondele usturoiul și ridichea, tocăm mărunt ceapa, pătrunjelul și roșiile din cutie.
-
Călim într-o tigaie în puțin ulei de măsline ceapa și usturoiul, adăugăm cubulețele de unt, apoi carnea de vită. Condimentăm cu oregano și chimion. Stropim cu vin alb și lăsăm 3 minute să iasă alcoolul.
-
Adăugăm ardeii marinați, fasolea roșie scursă de zeamă și stocul de legume și lăsăm carnea să fiarbă puțin. Condimentăm cu sare și piper și adăugăm sosul sweet chilly și boia dulce, apoi adăugăm roșiile și pătrunjelul și lăsăm să scadă.
-
Așezăm preparatul în farfurie cu ajutorul unui cerc și îl decorăm cu nachos, germeni de mazăre, felii de ridiche, puncte de reducție de oțet balsamic și un praf de cărbune alimentar.