Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Fasole la cuptor cu fenicul, bacon și cârnați

Surprinde-i pe cei dragi cu o rețetă delicioasă de fasole la cuptor, un gust unic oferit de combinația de legume și cârnații picanți asezonați cu bacon.

Pași de preparare

  • Tocăm ceapa, prazul, păstârnacul, morcovul și usturoiul și le punem la sotat.

  • Adăugăm sare, piper, boia de ardei dulce și câteva crenguțe de cimbru.

  • Tăiem feniculul în bucăți mari și îl sotăm separat.

  • Punem toate legumele într-o tavă pentru cuptor. Adăugăm roșiile în conservă și fasolea Bonduelle.

  • Tăiem cârnații în felii, îi rumenim împreună cu cubulețe de bacon, peste care adăugam 100 ml de vin alb și lăsăm să se găteasca pentru câteva minute, cât să scadă.

  • Punem conținutul din tigaie peste legumele deja așezate în tavă și adaugăm baza de supă de pui. Preserăm parmezanul peste întreaga compoziție.

  • Dăm totul la cuptorul preîncălzit la 160 de grade pentru 30 de minute. Pentru servire putem presăra în farfurie câteva frunze de salvie proaspăt tocate.

Rețete care te-ar putea interesa

Fasole la cuptor cu fenicul, bacon și cârnați
2 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 400 g BRETONA, Fasole albă boabe în sos tomat Bonduelle

  • 400 g roșii în conservă

  • 250 g cârnați picanți

  • 200 ml bază supă de pui

  • 100 g bacon

  • 100 g pesmet

  • 100 ml vin alb

  • 1 ceapă

  • 2 căței de usturoi

  • 1 fenicul

  • 1 păstârnac

  • 1 morcov

  • 1/2 praz

  • câteva crenguțe de cimbru

  • frunze de salvie

  • boia de ardei dulce

  • ulei

  • sare

  • piper

Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tocăm ceapa, prazul, păstârnacul, morcovul și usturoiul și le punem la sotat.

  • Pasul 2

    Adăugăm sare, piper, boia de ardei dulce și câteva crenguțe de cimbru.

  • Pasul 3

    Tăiem feniculul în bucăți mari și îl sotăm separat.

  • Pasul 4

    Punem toate legumele într-o tavă pentru cuptor. Adăugăm roșiile în conservă și fasolea Bonduelle.

  • Pasul 5

    Tăiem cârnații în felii, îi rumenim împreună cu cubulețe de bacon, peste care adăugam 100 ml de vin alb și lăsăm să se găteasca pentru câteva minute, cât să scadă.

  • Pasul 6

    Punem conținutul din tigaie peste legumele deja așezate în tavă și adaugăm baza de supă de pui. Preserăm parmezanul peste întreaga compoziție.

  • Pasul 7

    Dăm totul la cuptorul preîncălzit la 160 de grade pentru 30 de minute. Pentru servire putem presăra în farfurie câteva frunze de salvie proaspăt tocate.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.