Pași de preparare
-
Tocăm ceapa, prazul, păstârnacul, morcovul și usturoiul și le punem la sotat.
-
Adăugăm sare, piper, boia de ardei dulce și câteva crenguțe de cimbru.
-
Tăiem feniculul în bucăți mari și îl sotăm separat.
-
Punem toate legumele într-o tavă pentru cuptor. Adăugăm roșiile în conservă și fasolea Bonduelle.
-
Tăiem cârnații în felii, îi rumenim împreună cu cubulețe de bacon, peste care adăugam 100 ml de vin alb și lăsăm să se găteasca pentru câteva minute, cât să scadă.
-
Punem conținutul din tigaie peste legumele deja așezate în tavă și adaugăm baza de supă de pui. Preserăm parmezanul peste întreaga compoziție.
-
Dăm totul la cuptorul preîncălzit la 160 de grade pentru 30 de minute. Pentru servire putem presăra în farfurie câteva frunze de salvie proaspăt tocate.