Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Fasole la cuptor cu bacon

O rețetă care va aduna toată familia la masă. Rapid și gustos, propunem un mod inedit de a prepara fasolea la conservă, alături de bacon, într-un sos aromat și delicios, toate învelite într-o crustă crocantă.

Pași de preparare

  •  Într-o tigaie cu puțin ulei, adăugăm bacon-ul, și îl gătim până se rumenește. Imediat după, bacon-ul îl vom transfera într-o tavă pentru cuptor.

  • Tăiem mărunt cele două cepe, și le călim împreună cu usturoiul mărunțit, boia afumată și cimbru. Peste această compoziție turnăm vinul alb, și mai lăsăm pe foc pentru încă 5 minute. După ce este gata, vom transfera și sosul în tava pentru cuptor.

  •  Peste compoziția deja creată în tavă, adăugăm fasolea albă Bonduelle. 

  • Separat într-un bol, amestecăm pesmetul, parmezanul cu sare, piper și usturoiul pudră, iar această compoziție se va presăra peste conținutul din tavă. Băgăm tava la cuptor pentru 15 min la o temperatura de 180-200 de grade. Ulterior cina poate fi servita.

Rețete care te-ar putea interesa

Fasole la cuptor cu bacon
2 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 800 gr Fasole albă boabe, Bonduelle

  • 150 gr bacon

  • 150 ml vin alb

  • 75 gr parmezan

  • 4-5 linguri pesmet

  • 2 cepe roși

  • 2 căței de usturoi

  • ulei de măsline

  • boia afumată

  • usturoi pudră

  • cimbru

  • sare

  • piper

Pași de preparare
  • Pasul 1

     Într-o tigaie cu puțin ulei, adăugăm bacon-ul, și îl gătim până se rumenește. Imediat după, bacon-ul îl vom transfera într-o tavă pentru cuptor.

  • Pasul 2

    Tăiem mărunt cele două cepe, și le călim împreună cu usturoiul mărunțit, boia afumată și cimbru. Peste această compoziție turnăm vinul alb, și mai lăsăm pe foc pentru încă 5 minute. După ce este gata, vom transfera și sosul în tava pentru cuptor.

  • Pasul 3

     Peste compoziția deja creată în tavă, adăugăm fasolea albă Bonduelle. 

  • Pasul 4

    Separat într-un bol, amestecăm pesmetul, parmezanul cu sare, piper și usturoiul pudră, iar această compoziție se va presăra peste conținutul din tavă. Băgăm tava la cuptor pentru 15 min la o temperatura de 180-200 de grade. Ulterior cina poate fi servita.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.