Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Fasole cu kaiser în pâine

O rețetă simplă și delicioasă. Stoica Adina

Pași de preparare

  • Într-o oală de pământ am pus uleiul, kaiserul, ardeiul, ceapa, morcovul tăiate cubulețe, și foile de dafin.
  • Le dăm la cuptor, să se călească puțin.
  • Fasolea se pune într-o sită, trecând-o pe sub un jet de apă.
  • Când legumele sunt călite, se pune fasolea cu o cană de apă și se lasă la cuptor.
  • Spre final, adăugăm bulionul, sare și piper după gust și 1/2 linguriță tarhon și leuștean.
  • Pâinea se decupează în partea de sus cu un cuțit ascuțit, însă trebuie să rămână puțin din miez și coajă. Punem fasolea în pâine, murăturile țărănești și putem servi. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Fasole cu kaiser în pâine
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (400 g) Fasole roşie boabe
  • 1 ardei roșu
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 3-4 foi de dafin
  • Kaizer
  • 2 buc. pâine rotundă mică neagră
  • 100 ml. bulion
  • Murături țărănești
  • Leuștean, tarhon
  • 50 ml. ulei
  • Sare
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Într-o oală de pământ am pus uleiul, kaiserul, ardeiul, ceapa, morcovul tăiate cubulețe, și foile de dafin.

  • Pasul 2

    Le dăm la cuptor, să se călească puțin.

  • Pasul 3

    Fasolea se pune într-o sită, trecând-o pe sub un jet de apă.

  • Pasul 4

    Când legumele sunt călite, se pune fasolea cu o cană de apă și se lasă la cuptor.

  • Pasul 5

    Spre final, adăugăm bulionul, sare și piper după gust și 1/2 linguriță tarhon și leuștean.

  • Pasul 6

    Pâinea se decupează în partea de sus cu un cuțit ascuțit, însă trebuie să rămână puțin din miez și coajă. Punem fasolea în pâine, murăturile țărănești și putem servi. Poftă bună!