Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Fasole galbenă cu sos de gorgonzola

O rețetă servită de Alice Ciobanu.

Pași de preparare

 • Încălzește ușor 2 linguri de ulei de măsline și adaugă în tigaia respectivă fasolea galbenă păstăi. Sotează ușor și presară un strop de sare. Păstrează apoi la cald, până e gata sosul de gorgonzola.

 • Într-o crăticioară pune smântâna și încălzește-o uăor. Adaugă brânza gorgonzola tăiată bucăți și lasă la foc moderat pвnă se omogenizează și sosul se îngroașă. Presară piper alb proaspăt măcinat.

 • Servește fasolea galbenă păstăi peste care ai pus sos cald de gorgonzola.

Rețete care te-ar putea interesa

Fasole galbenă cu sos de gorgonzola
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Încălzește ușor 2 linguri de ulei de măsline și adaugă în tigaia respectivă fasolea galbenă păstăi. Sotează ușor și presară un strop de sare. Păstrează apoi la cald, până e gata sosul de gorgonzola.

 • Pasul 2

  Într-o crăticioară pune smântâna și încălzește-o uăor. Adaugă brânza gorgonzola tăiată bucăți și lasă la foc moderat pвnă se omogenizează și sosul se îngroașă. Presară piper alb proaspăt măcinat.

 • Pasul 3

  Servește fasolea galbenă păstăi peste care ai pus sos cald de gorgonzola.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.