Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Fasole galbenă cu sos de gorgonzola

O rețetă servită de Alice Ciobanu.

Pași de preparare

  • Încălzește ușor 2 linguri de ulei de măsline și adaugă în tigaia respectivă fasolea galbenă păstăi. Sotează ușor și presară un strop de sare. Păstrează apoi la cald, până e gata sosul de gorgonzola.

  • Într-o crăticioară pune smântâna și încălzește-o uăor. Adaugă brânza gorgonzola tăiată bucăți și lasă la foc moderat pвnă se omogenizează și sosul se îngroașă. Presară piper alb proaspăt măcinat.

  • Servește fasolea galbenă păstăi peste care ai pus sos cald de gorgonzola.

Rețete care te-ar putea interesa

Fasole galbenă cu sos de gorgonzola
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/fasole-galbena-foarte-fina-pastai-rotunde-taiate-vapeur">200 g Fasole galbenă foarte fină, păstăi rotunde, tăiate, VAPEUR Bonduelle</a></p>
  • <p>2 linguri ulei de măsline</p>
  • <p>1 praf de sare</p>
  • <p>Pentru sosul de gorgonzolaȘ</p>
  • <p>200 ml. sm&acirc;nt&acirc;nă</p>
  • <p>150 g br&acirc;nză gorgonzola</p>
  • <p>Piper alb proaspăt măcinat</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Încălzește ușor 2 linguri de ulei de măsline și adaugă în tigaia respectivă fasolea galbenă păstăi. Sotează ușor și presară un strop de sare. Păstrează apoi la cald, până e gata sosul de gorgonzola.

  • Pasul 2

    Într-o crăticioară pune smântâna și încălzește-o uăor. Adaugă brânza gorgonzola tăiată bucăți și lasă la foc moderat pвnă se omogenizează și sosul se îngroașă. Presară piper alb proaspăt măcinat.

  • Pasul 3

    Servește fasolea galbenă păstăi peste care ai pus sos cald de gorgonzola.