Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Fasole galbenă cu sos de gorgonzola

O rețetă servită de Alice Ciobanu.

Pași de preparare

  • Încălzește ușor 2 linguri de ulei de măsline și adaugă în tigaia respectivă fasolea galbenă păstăi. Sotează ușor și presară un strop de sare. Păstrează apoi la cald, până e gata sosul de gorgonzola.

  • Într-o crăticioară pune smântâna și încălzește-o uăor. Adaugă brânza gorgonzola tăiată bucăți și lasă la foc moderat pвnă se omogenizează și sosul se îngroașă. Presară piper alb proaspăt măcinat.

  • Servește fasolea galbenă păstăi peste care ai pus sos cald de gorgonzola.

Rețete care te-ar putea interesa

Fasole galbenă cu sos de gorgonzola
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/fasole-galbena-foarte-fina-pastai-rotunde-taiate-vapeur">200 g Fasole galbenă foarte fină, păstăi rotunde, tăiate, VAPEUR Bonduelle</a></p>
  • <p>2 linguri ulei de măsline</p>
  • <p>1 praf de sare</p>
  • <p>Pentru sosul de gorgonzolaȘ</p>
  • <p>200 ml. sm&acirc;nt&acirc;nă</p>
  • <p>150 g br&acirc;nză gorgonzola</p>
  • <p>Piper alb proaspăt măcinat</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Încălzește ușor 2 linguri de ulei de măsline și adaugă în tigaia respectivă fasolea galbenă păstăi. Sotează ușor și presară un strop de sare. Păstrează apoi la cald, până e gata sosul de gorgonzola.

  • Pasul 2

    Într-o crăticioară pune smântâna și încălzește-o uăor. Adaugă brânza gorgonzola tăiată bucăți și lasă la foc moderat pвnă se omogenizează și sosul se îngroașă. Presară piper alb proaspăt măcinat.

  • Pasul 3

    Servește fasolea galbenă păstăi peste care ai pus sos cald de gorgonzola.