Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Fasole galbenă cu ceapă și lămâie

O garnitură perfectă pentru o friptură sau pește, ușor de făcut și delicioasă

Pași de preparare

  • Tocăm mărunt ceapa și usturoiul și le lăsăm un minut în tigaia cu uleiul incins.

  • Adăugăm fasolea galbenă în tigaie împreună cu zeama de la o lămâie. Fasolea galbenă nu necesită decongelare în prealabil.

  • Condimentăm după gust cu sare, piper și fulgii de ardei iute, apoi servim.

Rețete care te-ar putea interesa

Fasole galbenă cu ceapă și lămâie
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href=https://bonduelle.ro/produs/fasole-galbena-foarte-fina-pastai-rotunde-taiate-vapeur target=_blank rel=noopener><strong>1 pungă (400 g) fasole galbenă tăiată Vapeur Bonduelle</strong></a></p>
  • <p>1 ceapă</p>
  • <p>1 lăm&acirc;ie</p>
  • <p>1 cățel de usturoi</p>
  • <p>1 lingură ulei de măsline</p>
  • <p>fulgi de ardei iute</p>
  • <p>sare</p>
  • <p>piper</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tocăm mărunt ceapa și usturoiul și le lăsăm un minut în tigaia cu uleiul incins.

  • Pasul 2

    Adăugăm fasolea galbenă în tigaie împreună cu zeama de la o lămâie. Fasolea galbenă nu necesită decongelare în prealabil.

  • Pasul 3

    Condimentăm după gust cu sare, piper și fulgii de ardei iute, apoi servim.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.