Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Fasole albă cu brânză și ciuperci

Un prânz consistent și delicios

Pași de preparare

  • Feliem ciupercile și le punem în uleiul încins din tigaie alături de usturoiul zdrobit.

  • Adăugăm fasolea, sucul de roșii și condimentăm cu cimbru, sare și piper.

  • Compoziția rezultată se așează într-o tavă peste care presărăm mozzarella.

  • Dăm la cuptor timp de 10 minute la 160°C.

Rețete care te-ar putea interesa

Fasole albă cu brânză și ciuperci
2 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href=https://bonduelle.ro/produs/conserva-fasole-alba-suc-propriu target=_blank rel=noopener><strong>1 conservă (400 g) fasole albă Bonduelle</strong></a></p>
  • <p>200 g ciuperci</p>
  • <p>100 g mozzarella</p>
  • <p>2 căței de usturoi</p>
  • <p>50 g suc de roșii</p>
  • <p>1 lingură ulei de măsline</p>
  • <p>cimbru</p>
  • <p>sare</p>
  • <p>piper</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Feliem ciupercile și le punem în uleiul încins din tigaie alături de usturoiul zdrobit.

  • Pasul 2

    Adăugăm fasolea, sucul de roșii și condimentăm cu cimbru, sare și piper.

  • Pasul 3

    Compoziția rezultată se așează într-o tavă peste care presărăm mozzarella.

  • Pasul 4

    Dăm la cuptor timp de 10 minute la 160°C.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.