1. >Rețete
  2. >Fasole albă cu brânză și ciuperci

Fasole albă cu brânză și ciuperci

Un prânz consistent și delicios
Ușor
2 persoane
35 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 conservă (400 g) fasole albă Bonduelle

200 g ciuperci

100 g mozzarella

2 căței de usturoi

50 g suc de roșii

1 lingură ulei de măsline

cimbru

sare

piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 conservă (400 g) fasole albă Bonduelle

200 g ciuperci

100 g mozzarella

2 căței de usturoi

50 g suc de roșii

1 lingură ulei de măsline

cimbru

sare

piper
  1. Pași 1
    Feliem ciupercile și le punem în uleiul încins din tigaie alături de usturoiul zdrobit.
  2. Pași 2
    Adăugăm fasolea, sucul de roșii și condimentăm cu cimbru, sare și piper.
  3. Pași 3
    Compoziția rezultată se așează într-o tavă peste care presărăm mozzarella.
  4. Pași 4
    Dăm la cuptor timp de 10 minute la 160°C.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Hummus de linte

    Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece, se prepară ușor și rapid, fiind o variantă potrivită pentru prânz sau cină.

  • Creveți thailandezi cu orez

    Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria as...

  • Somon cu legume și orez

    Te gândești la un preparat rapid, gustos și hrănitor? Îți propunem să încerci rețeta noastră cu somo...