Pași de preparare
-
Tăiem cartofii cu un cuțit zimțat în cuburi mari, ardeiul kapia julien, ceapa albă rondele și tocăm mărunt mărarul.
-
Sotăm în tigaie cu puțin ulei de măsline ceapa albă cu ardeiul kapia, adăgăm cartofii, coriandrul, stocul de legume și ciupercile întregi scurse în prealabil de zeamă. Condimentăm cu sare și piper, după gust și lăsăm să fiarbă circa 15 minute.
-
După ce au fiert cartofii, adăugăm în tigaie mărarul și pasta de tomate și lăsăm să se întrepărundă gusturile circa 7 minute.
-
Tăiem capacul din partea superioară a dovleacului cu un cuțit mare zimțat .Cu o lingură scoatem din interior semințele și miezul dovleacului. Așezăm în interiorul acestuia un pat de baby spanac, apoi tocana de cartofi cu ciuperci. Îl intoducem la cuptor circa 15-20 de minute la 150°C.