Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Doradă la grătar cu frigărui de ciuperci și roșii cherry

Doradă la grătar cu frigărui de ciuperci și roșii cherry. Georgeta Leonte

Pași de preparare

  • Pentru început am eviscerat peștele, l-am spălat, l-am dat cu sare și piper. Se prepară frigăruile din ciuperci, roșii cherry, ulei de măsline, sare și piper.
  • Se pun pe grătar împreună cu peștele, la un foc mediu. Atât peștele, cât și frigăruile se întorc la interval de 3 minute, de pe o parte pe alta. Dacă peștele este mai mare, se întoarce după 6 minute.
  • Când peștele este gata, se servește într-o farfurie întinsă, cu 2 felii de lămâie și cele 2 frigărui puse deasupra. Se presară pătrunjel tocat pe deasupra. Poftă mare!

Rețete care te-ar putea interesa

Doradă la grătar cu frigărui de ciuperci și roșii cherry
1 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 200 g Ciuperci întregi Bonduelle
  • 100 g roșii cherry
  • 2 felii lămâie
  • 2 bețe frigăruie
  • 20 ml. ulei de măsline
  • 200 g doradă
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 1/2 legătură verdeață
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Pentru început am eviscerat peștele, l-am spălat, l-am dat cu sare și piper. Se prepară frigăruile din ciuperci, roșii cherry, ulei de măsline, sare și piper.

  • Pasul 2

    Se pun pe grătar împreună cu peștele, la un foc mediu. Atât peștele, cât și frigăruile se întorc la interval de 3 minute, de pe o parte pe alta. Dacă peștele este mai mare, se întoarce după 6 minute.

  • Pasul 3

    Când peștele este gata, se servește într-o farfurie întinsă, cu 2 felii de lămâie și cele 2 frigărui puse deasupra. Se presară pătrunjel tocat pe deasupra. Poftă mare!