Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Dorada la cuptor cu legume la tigaie

O rețetă foarte simplă, cu puține ingrediente, însă cu o aromă bogată! Dorada însoțită de legumele noastre pentru tigaie îți vor aduce un prânz minunat!

Pași de preparare

  • Curățăm dorada de solzi, o eviscerăm și spălăm cu apă rece. O tapetăm cu hârtie de bucătărie pentru a absorbi surplusul de apă. O crestăm și condimentăm. O așezăm apoi într-o tavă de cuptor sau un vas de iena cu puțin ulei de măsline, crenguțe de rozmarin și câteva felii de lămâie și de lime. O lăsăm circa 25 de minute la 180°C.

  • Călim în tigaie timp de 7-10 minute în puțin ulei de măsline amestecul pentru tigaie cu cartofi Country Stir Fry, fără să decongelăm în prealabil. Adăugăm și roșiile cubulețe din conservă. Condimentăm după gust.

Rețete care te-ar putea interesa

Dorada la cuptor cu legume la tigaie
2 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Curățăm dorada de solzi, o eviscerăm și spălăm cu apă rece. O tapetăm cu hârtie de bucătărie pentru a absorbi surplusul de apă. O crestăm și condimentăm. O așezăm apoi într-o tavă de cuptor sau un vas de iena cu puțin ulei de măsline, crenguțe de rozmarin și câteva felii de lămâie și de lime. O lăsăm circa 25 de minute la 180°C.

  • Pasul 2

    Călim în tigaie timp de 7-10 minute în puțin ulei de măsline amestecul pentru tigaie cu cartofi Country Stir Fry, fără să decongelăm în prealabil. Adăugăm și roșiile cubulețe din conservă. Condimentăm după gust.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.