1. >Rețete
  2. >Cuș-cuș cu legume și pulpe pe grill

Cuș-cuș cu legume și pulpe pe grill

Un gust extraordinar și o aromă interesantă!
Ușor
4 persoane
14 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
200 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle

1 conservă (400 g) Amestec de legume Rio Mix GOLD Bonduelle

200 g cuș-cuș

50 g unt

După gust sare

După gust piper

După gust busuioc

După gust oregano
Ingrediente pentru 4 persoane
200 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle

1 conservă (400 g) Amestec de legume Rio Mix GOLD Bonduelle

200 g cuș-cuș

50 g unt

După gust sare

După gust piper

După gust busuioc

După gust oregano
  1. Pași 1
    Pulpele se spală, se dezosează și se condimentează cu sare, piper, busuioc și oregano. Se încinge o tigaie grill și se pun pulpele la prăjit.
  2. Pași 2
    În altă tigaie se pune untul la topit, în care se adaugă fasolea verde.
  3. Pași 3
    După 10 minute se pun și legumele din conservă și se mai lasă câteva minute pe foc.
  4. Pași 4
    Peste legume se adaugă cușcușul, peste care se toarnă 200 ml apă fierbinte și se lasă acoperit până se umflă cușcușul.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Frigărui de creveți cu mix Hawaian

    O combinație inedită de creveți și ananas alături de un mix de legume în stil hawaian care vă va surprinde papilele gustative cu amestecul de arome delicioase.

  • Sucotaș vegetarian

    Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea...

  • Piept de pui cu sos de brânză și legume ...

    Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată famil...