Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Cuș-cuș cu legume și pulpe pe grill

Un gust extraordinar și o aromă interesantă. Nadia Chiric

Pași de preparare

  • Pulpele se spală, se dezosează și se condimentează cu sare, piper, busuioc și oregano. Se încinge o tigaie grill și se pun pulpele la prăjit.
  • În altă tigaie se pune untul la topit, în care se adaugă fasolea verde.
  • După 10 minute se pun și legumele din conservă și se mai lasă câteva minute pe foc.
  • Peste legume se adaugă cuș-cuș-ul, peste care se toarnă 200 ml apă fierbinte și se lasă acoperit până se umflă cuș-cuș-ul.

Rețete care te-ar putea interesa

Cuș-cuș cu legume și pulpe pe grill
4 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 200 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
  • 1 conservă (400 g) Amestec de legume Rio Mix GOLD Bonduelle
  • 200 g cuș-cuș
  • 50 g unt
  • După gust sare
  • După gust piper
  • După gust busuioc
  • După gust oregano
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Pulpele se spală, se dezosează și se condimentează cu sare, piper, busuioc și oregano. Se încinge o tigaie grill și se pun pulpele la prăjit.

  • Pasul 2

    În altă tigaie se pune untul la topit, în care se adaugă fasolea verde.

  • Pasul 3

    După 10 minute se pun și legumele din conservă și se mai lasă câteva minute pe foc.

  • Pasul 4

    Peste legume se adaugă cuș-cuș-ul, peste care se toarnă 200 ml apă fierbinte și se lasă acoperit până se umflă cuș-cuș-ul.