1. >Rețete
  2. >Curry de pui cu garnitură de legume

Curry de pui cu garnitură de legume

Curry de pui cu garnitură de legume Bonduelle. Creangă Ionela
Ușor
4 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Amestec de legume Macedonean Bonduelle

1 conservă (400 g) Fasole roşie boabe Bonduelle

1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

2 linguri chutney de gogonele

3 linguri ulei de măsline

1 linguriță ghimbir tăiat mărunt

1/2 linguriță nucșoară

1/2 linguriță scortișoară

3 linguri praf de curry

1/2 linguriță fulgi de chili

4 căței usturoi

500 g piept de pui

250 ml. iaurt natural 3.2% grăsime

1 Lămâie
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Amestec de legume Macedonean Bonduelle

1 conservă (400 g) Fasole roşie boabe Bonduelle

1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

2 linguri chutney de gogonele

3 linguri ulei de măsline

1 linguriță ghimbir tăiat mărunt

1/2 linguriță nucșoară

1/2 linguriță scortișoară

3 linguri praf de curry

1/2 linguriță fulgi de chili

4 căței usturoi

500 g piept de pui

250 ml. iaurt natural 3.2% grăsime

1 Lămâie
  1. Pași 1
    Pieptul de pui se taie fâșii subțiri, se condimentează cu sare, piper, sos de soia, puțin ulei de măsline, zeamă de lămâie și se lasă la marinat o oră, la frigider.
  2. Pași 2
    Într-o tigaie se pune la încins uleiul de măsline, apoi se adaugă usturoiul tocat mărunt, fulgii de chili, ghimbirul, praful de curry, scorțișoara și nucșoara . Se prăjesc aproximativ 2 minute la foc iute. Se adaugă carnea de pui, amestecând pentru a se rumeni uniform.
  3. Pași 3
    Se adaugă cele 2 linguri de chutney de gogonele și iaurtul și se lasă pe foc până când carnea devine fragedă și sosul rezultat s-a îngroșat. Se servește împreună cu un mix de legume (amestec de legume macedonean, porumb dulce boabe și fasole roșie boabe de la Bonduelle), care a fost în prealabil sotat la tigaie în unt.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Supa cremă de conopidă coaptă cu ciuperc...

    O nouă abordare a rețetei obișnuite de supă cremă. Gustul legumelor coapte va fi pe placul tuturor persoanelor dragi și va reuși să strângă pe toată lumea la cină.

  • Supă cremă de conopidă cu fasole neagră ...

    Delectează-ți familia cu o rețeță delicioasă de supă cremă de conopidă de la Bonduelle cu două ingre...

  • Frigărui de creveți cu mix Hawaian

    O combinație inedită de creveți și ananas alături de un mix de legume în stil hawaian care vă va sur...