Pași de preparare
-
Am tăiat în pulpa de curcan niște buzunărașe în care am pus felii de usturoi și niște rămurele de rozmarin, iar ceapa și restul de usturoi le-am tocat. Pulpa de curcan am prăjit-o în puțin ulei, până s-a rumenit frumos, apoi am adăugat legumele.
-
Când ceapa a devenit aurie, am pus puțină boia de ardei dulce și am stins cu aproximativ 100 ml de bere (dacă doriți mai mult sos, puteți completa cu apă sau mai multă bere - aceasta frăgezește carnea și îi dă un gust deosebit sosului).
-
Am pus curcanul în tava cu legumele și am adăugat 2 bucăți de mere și o pulpă de portocală (portocala se aruncă la final, are rolul să frăgezească carnea și să o facă foarte bună). Tava se dă la cuptor pentru aproximativ 1,5 - 2 ore, până când carnea este gata. Poftă bună!