Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Cupcakes cu morcovi și ghimbir

Cupcakes cu morcovi, ghimbir și cremă de brânză. Cristian Mihai Ciocîrlan

Pași de preparare

  • Ghimbirul și morcovul se rade prin răzătoare. Se amestecă făina cu zahărul (150 g), cu uleiul, ouăle, laptele, morcovii, ghimbirul și cu lingurița de bicarbonat de sodiu într-un castron și se pune amestecul în forme de silicon.

  • Se bagă în cuptor timp de aproximativ 20-30, minute la foc moderat.

  • Crema se prepară din frișca bătută, mascarpone și 50 g de zahăr. Se ornează cupcake-urile cu crema de brânză și frișcă și gata. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Cupcakes cu morcovi și ghimbir
10 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
  • 200 g făină
  • 200 g zahăr brun
  • 100 ml. ulei de floarea soarelui
  • 2 ouă
  • 100 ml. lapte
  • 25 g ghimbir
  • 1 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 200 g mascarpone
  • 200 g frișcă
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Ghimbirul și morcovul se rade prin răzătoare. Se amestecă făina cu zahărul (150 g), cu uleiul, ouăle, laptele, morcovii, ghimbirul și cu lingurița de bicarbonat de sodiu într-un castron și se pune amestecul în forme de silicon.

  • Pasul 2

    Se bagă în cuptor timp de aproximativ 20-30, minute la foc moderat.

  • Pasul 3

    Crema se prepară din frișca bătută, mascarpone și 50 g de zahăr. Se ornează cupcake-urile cu crema de brânză și frișcă și gata. Poftă bună!