Pași de preparare
-
Se trage fasolea verde la tigaie într-o picătură de ulei de măsline, timp de cca 10 minute. La început acoperim tigaia, apoi luăm capacul și potrivim de sare și condimente. Când scade tot sucul lăsat în tigaie și fasolea este moale, adăugăm cașcavalul dat prin răzătoare. Răsturnăm fasolea fierbinte într-un castronel căptușit cu folie de aluminiu și dăm forma unui cuib ajutându-ne de o lingură. Dăm la frigider câteva minute, să se răcească.
-
Între timp, călim la foc iute, într-o picătură de ulei de măsline, cca. 10 minute, ciupercile curățate și tăiate felii subțiri, cu tot cu piciorușe, și ardeiul tăiat rondele subțiri. Adăugăm și un praf de mix de legume deshidratate, sare și condimente după gust. Deșertăm din tigaie pe o farfurie și pregătim tigaia cu un strop de ulei pentru cubulețele din piept de pui. Le rumenim un pic împreună cu un amestec de mix de legume deshidratate și un praf de sare și condimente.
-
Scoatem cu grijă cuibul de fasole verde din castronel, așezăm în el un strat de legume trase la tigaie și deasupra cubulețele din piept de pui. Este delicios și poate fi servit și la o masă festivă! Poftă bună!