Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Cuburi aperitiv cu cremă de brânză și ciuperci

Rețetă delicioasă și ușor de preparat. Oana Plăcintă

Pași de preparare

  • Pentru blat, separi ouăle, după care freci gălbenușurile cu uleiul, sarea și spanacul tocat mărunt. Adaugi 3 linguri smântână și făina cernută cu praful de copt.
  • Separat, bați albușurile spumă tare și le încorporezi treptat în amestecul cu spanac.
  • Tapetezi o tavă mare cu hârtie de copt, torni compoziția și o introduci în cuptorul preîncălzit, pentru 15-20 de minute. Răstorni blatul pe un prosop, îl lași să se răcească, după care îI tai în două părți egale.
  • Pentru cremă, mixezi brânza, adaugi smântâna și o condimentezi cu sare. Tai ciupercile cubulețe, toci mărarul cât mai mărunt și le adaugi peste crema de brânză.
  • Pui primul blat, întinzi crema cu ciuperci și acoperi cu cel de-al doilea blat și dai la rece.
  • Se taie înainte de servire și se decorează după imaginație.

Rețete care te-ar putea interesa

Cuburi aperitiv cu cremă de brânză și ciuperci
6 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 6 linguri Spanac frunză cu frunză Bonduelle
  • 100 g Ciuperci întregi Bonduelle
  • 6 ouă de găină întregi
  • 6 linguri făină de grâu
  • 6 linguri ulei de floarea soarelui
  • 3 lingurițe praf de copt
  • 250 g brânză de vacă
  • 6 linguri smântână
  • 1 linguriță sare alimentară
  • 1 legătură de mărar
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Pentru blat, separi ouăle, după care freci gălbenușurile cu uleiul, sarea și spanacul tocat mărunt. Adaugi 3 linguri smântână și făina cernută cu praful de copt.

  • Pasul 2

    Separat, bați albușurile spumă tare și le încorporezi treptat în amestecul cu spanac.

  • Pasul 3

    Tapetezi o tavă mare cu hârtie de copt, torni compoziția și o introduci în cuptorul preîncălzit, pentru 15-20 de minute. Răstorni blatul pe un prosop, îl lași să se răcească, după care îI tai în două părți egale.

  • Pasul 4

    Pentru cremă, mixezi brânza, adaugi smântâna și o condimentezi cu sare. Tai ciupercile cubulețe, toci mărarul cât mai mărunt și le adaugi peste crema de brânză.

  • Pasul 5

    Pui primul blat, întinzi crema cu ciuperci și acoperi cu cel de-al doilea blat și dai la rece.

  • Pasul 6

    Se taie înainte de servire și se decorează după imaginație.